Sats YOU.

Igår var ju jag och träffade min Sats-You PT, Thanita på Sats Liljeholmen! Hon var verkligen hur trevlig som helst, och verkade förstå hur jag funkade rätt så snabbt - skönt! 
 
Vi bestämde i alla fall att jag skulle träna två gånger i veckan under 12 veckor, med två återträffar med henne (inkl vägning) den 6:e och den 12:e veckan. Och det känns absolut görbart! Den största förändringen för mig (pass-addict) är att ett av dessa pass i veckan ska vara i själva gymmet. Jag ska alltså "gymma". OMG. Hur ska detta gå???

Har fått några olika övningar som jag ska göra varje gång, så ett gympass kommer bli typ en timme. Tur att jag har Joppe som får följa med mig i alla fall första gången, för jag är typ rädd för maskinerna och alla stora berg som tränar där - känner mig ju löjlig när jag passerar där igenom när jag ska till passen. Och nu ska jag träna där.. Herregud.
 
Sen ska jag promenera minst 2 ggr per vecka. Helst 45 min, men minst 30 min. Det tänkte jag försöka få in på luncherna de dagarna jag inte har lunchmöten.
 
Fick även kostråd, som innebär att jag måste äta ordentiga mellanmål, får bara äta light-produkter, måste dra ner på kolhydraterna och upp proteinet, och jag får bara bryta detta några TIMMAR per vecka. Jag har valt lördagar och mellan 18-22. Men även här måste jag hålla mig inom rimliga gränser - jag får t ex inte svulla i mig en påse cheesedoodles, eller klämma en banankaka. Det låter rätt vettigt egentligen. Och jag får så klart inte dricka vin heller. Inget vin på 12 veckor (ja, eller alkohol - men det är ju vin för mig). Men det allra värsta är att jag inte får dricka min älskade O'Boy! Inte ens på helgerna!!!! 
 
Men jag ser faktiskt fram emot detta, och jag har aldrig varit så här motiverad (BRÖLLOP!!!) tidigare! Ska fixa detta, det finns inget annat alternativ!
 

Så Här Tycker Folk

Vad Tycker Du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Taggar
RSS 2.0