COLDPLAY

Underbart!Svävar fortfarande på rosa moln.

Kolmårdstroll

Hm, en pöjk på mitt jobb påstår att jag och alla vi andra i Östergötland verkligen låter så här.
Jag hävdar bestämt att så inte är fallet.


Döm själva.

MIKAs nya är Underbar..

Golden med Mika.
Som vi har längtat.

Och den är precis så bra som vi trodde att den skulle vara.Lyssna på den här:
http://www.youtube.com/watch?v=SuKBY_ZVIAE


Schysst remix det här..Lycklig. Blir man av Mika. I live for Glitter not You.

Måste bara visa..

Förra fredagen hade vi lite mys hemma hos mig. Hilda och jag och Henki och Emma från mitt jobb, samt Emmas bihang Jocke. Mycket trevliga människor. Och det blev en mycket trevlig kväll.


Bland annat producerades denna bild som klart visar att det inte bara är Tove som har talang för modellande. Och ev att Henki har potential för att swinga both ways så att säga. Lovely.

Cut off from the World

Mitt internet hemma funkar inte. Och jag kan ju inte sitta och blogga på jobbet.
och jag kommer inte åt facebook heller... för det är spärrat på jobbet.
Jag har inte kollat min facebook på över en vecka.
Jag har abstinens...

Och jag pratar oftare med Comhems Kundsupport än med mina föräldrar.
Tragiskt. Det enda jag kan säga är. Skaffa aldrig Comhem. Gör aldrig nåt som har med Comhem att göra.
Jag känner ett stort HAT mot Comhem. Och HAT är ett stort ord. Och det är INGEN överdrift.

17 Again

NU har jag ÄNTLIGEN sett den. Min kära loverboy Zac Efron's film 17 again. Var ju ingen som ville följa med och se den när den gick på bio ju. Men oj vilket misstag det var! DEN var ju SJUKT BRA! På riktigt. Lite störd och riktigt rolig. Jag garvade högt flera gånger. Min toyboy Zac kan det här med att välja filmer...


Sen är det ju inget minus att han är FRUKTANSVÄRT HET.

Pöss

Underbar lördag!

Igår var en skön dag.

Vaknade upp lite lagom bakis efter en skön utekväll med Henki, Emma och Emmas pojkvän Jocke. Hilda var med på förfesten oxå! Asskoj! Vi spelade spel och sen bar det av till Soap Bar en sväng där vi dansade tills svetten rann.

Men igår vaknar jag alltså av att Henki messar att vi måste åka och bada. SÅ det gör vi. Cyklar ut till Långholmen (det var ju inte alls långt ju!) och ligger på en gräsplätt och steker och spanar. (Henke är ju skyldig mig ragg, eftersom jag har pratat gott om honom inför flickan, hihi!) Det är egentligen helt sjukt att man kan bo mitt i (nja, nästan i alla fall) Sveriges huvudstad och ända bara ta cykeln och åka och bada! HUR HERRLISCH som helst.


Henki solar.. Men vad jag egentligen försökte ta bild på var...


De hunkiga killarna som låg bredvid och snett framför oss.. Dock fick jag inte med den hunkigaste.

Sen på kvällen var jag och Daneil på Grönan. Fick ju det som en födelsedagspresent. Det var asskoj och jag tvingade honom att åka bergodalbanan hur många gånger som helst (skumraketen som Daniel har döpt om den till). Sen kämpade Daniel förgäves med att försöka vinna ett gosedjur till mig. Till slut vann jag ett själv istället. Typiskt att man måste fixa allt själv. Men det var en helt underbar kväll!


Joppe som jag vann. Han är en apa.


Pöss

House of Night

På semestern började jag läsa en ny serie böcker. (Jo, så klart det är en vampyrserie, är man besatt så är man). Serien heter House of Night och böckerna är skrivna av P.C Cast och Kristin Cast, mor och dotter. 

Böckerna handlar om en tjej som blir vampyr och massa tonårsgrejer, lite snusk och problem med vänner och pojkar och män och sånt. Jag tycker inte att de är skitbra, men de är absolut läsvärda. Det är mest det att hon är så frukstansvärt naiv som stör mig. Men så är hon ju bara 16 år oxå. Jag var väl kanske oxå rätt naiv när jag var så gammal/ung (Hello, Ted L, haha!). Men man blir definitivt sugen på att läsa alla böckerna, så så pass bra är de.

Men de har inget att hämta i jämförelse med Twillight, som ju är det bästa som någonsin skrivits i fjortisvampyrsväg.

  

Jag har än så länge läst de tre första böckerna; Marked, Chosen och Betrayed.

Pöss

Henkis nya tatuering

Idag har vi tatuerat på jobbet. Och så här fiiint blev resultatet.


Henkis sprillans nya, fina Harry Potter-tatuering.


Henki säger själv att det var oerhört plågsamt. Precis som en riktigt tatuering. För först tog han JÄTTEHETT  vatten så det brände JÄTTEMYCKET. Sen sköljde han med JÄTTEKALLT vatten så det isade i hela kroppen!!

Pöss

Ni har väl inte glömt...

..bort lilla Robin Bengtsson från Idol 2008.
Han är ju typ 12 år och men hans röst gör mig nästa lite horny...

Han har spelat in en singel i alla fall.. We belong together heter den. Och den verkar ganska bra faktiskt! Like! Erkänna att ni oxå gillar honom lite, ite grann!

Just det, på måndag ska han spela in sin musikvideo på Strandvägen i Stockholm.. någon som vill följa med? ;p


Robin - We belong together
från http//www.katrinsgoodiebag.se/blog/author/robin/Pöss

PHÖÖÖÖÖÖNE

NU har jag fått mitt simkort! Äntligen! (hjular runt på hela kontoret, eller... Ja, jag skulle ju ha gjort det om det inte hade sett jättelöjligt ut ...och vår ägare är här idag). Så nu är jag kontaktbar igen!

Jag hade dock bara fått 6 små sms under tiden som jag inte hade på telefonen (börjar känna mig lite impopulär)... Och inte ett endaste var på Holländska eller ens på engelska FRÅN en holländare. Jag är grymt besviken. Eller kanske inte sååå, men lite. Trodde jag hade träffat the love of my life i Barcelona ju. Och så visade det sig att han var en liten (väääldigt liten, eller ung, 88:a, (han sa att han var 26 år gammal. Man kan inte lite på män)) lögnare. Han förklarade nämligen att jag var hans livs kärlek och att han ville gifta sig med mig. Jag skulle följa med honom till Amsterdam och han skulle försörja oss genom att gå på gatan. En mycket genomtänkt plan. Men nähe, det är ju svårt att gifta sig med nån som inte hör av sig.

Däremot hade jag fått ett lite intressant sms:
Goding.. Vill du komma och hälsa på mig på mitt hotellrum.

Spännande...


Pöss

Ps. Skrev detta på lunchen, men glömde tydligen trycka på publicera... Så jag sitter inte och bloggar på arbetstid, jag lovar. Never.

Majskolv-issues

Hm.
En gång. Så skulle jag äta majskolv (Mums). Men efter att allt var kokt och klart så insåg jag att jag inte hade någon svartpeppar hemma... Så då bestämde jag mig för att använda citronpeppar istället. Gör inte det! Det blev inte gott. Inte gott alls faktiskt.

Förtydligande...

Jo, jag blev ju av med min (beloved) Xperia i Barca, så jag har alltså nu INGEN MOBIL. (Jag älskar alla vänner fortfarande, även om jag inte har hört av mig för att tala om att jag är tillbaka i Sthlm och VILL leka med er!)

Jag har ett litet sketet kontaktkort som pengarna nu är slut på. Borde ha fått mitt nya simkort redan igår. Men eftersom jag pratade med någon slags efterbliven idiot på telenors kundtjänst, som tydligen inte alls tyckte att jag skulle få ett nytt simkort (så hon skickade inget) så har jag fortfarande inte fått det. Men jag beställde IGEN igår, så i morgon borde jag absolut ha det! HURRA!

Vet ni om att man faktiskt klarar sig utan mobil. Det är bara lite frusterande...

Men jag kommer nog inte få tillbaka så mycket pengar på försäkringen så att jag kan köpa en ny Xperia så jag funderar på att köpa en W995 istället. De verkar bra och fina. Och jag älskar ju Sony Ericsson.Sony Ericsson W995 - Fin va?


Pöss

Hemma igen!

Nu är jag hemma i Sthlm igen. Efter många turer på semestern: Figeholm, Tranås, Barcelona, Öland, Kisa, Norrköping m.m.

Kommer lägga upp lite bilder och sånt ikväll på första delen av semestern när jag och Joko var på Äspö och gjorde massa turer med Eriks båt! Hur mysigt som helst! Där har vi svensk sommar när den är som bäst.
Östkusten regerar.

Sen kommer kanske lite bilder från Baca oxå. Men inte från min kamera eftersom jag blev påhoppad och rånad av två äckliga spanjorer som stal ALLT. Min plånbok, med bank- och körkort, min älskade nya fina kamera (rosa), samt min beloved Xperia! Hoppas han får en micro i huvudet och DÖDEN DÖR!

Nu är lunchen slut och jag måste JOBBA! Hurra för att vara tillbaka på jobbet igen...!

RSS 2.0