HABEGÄR

Jag vill verkligen ha denna.
Och den kostar ju bara 8 500 kr ca. Det är ju som hittat. Hurra hurra. Eller oxå inte kanske. 


En snabb rättelse..

Tar en snabb paus från jobbet och informerar alla vetgiriga om att jag ändrat mig från Grönt till Turkost.
Detta för att det bara fanns fula mossgröna mattor och handdukar i samma grön, medans det på HM Home fanns jättefina turkosa handdukar med matchande matta. Yej för H&M!H&M är så himla bra! Det märkte jag ännu en gång i går då jag hade två tröjor som hade exakt samma fel, ett litet hål mitt fram på tröjan (jag har inte fastnat i nåt och det har inte blivit i tvätten), (jag måste vara väldigt rispig just där framme, weird). Och den ena är köpt på Bik Bok och den andra på H&M. Jag gick till H&M först och då sa det bara OJ, och så fick jag pengar tillbaka. På Bik Bok sa de att de ju inte kunde veta att det inte var jag som hade rispat upp det själv och därför var det ingen reklamation. Jaha, så nu fick jag slänga den. Tröjan från Bik Bok var dessutom nästa helt ny (ca 4 vceckor) och H&M-tröjan hade jag haft i ett halvår. Så död åt Bik Bok.
Synd att jag har hittat en klänning jag vill ha där...

Bestämt mig

Jag behövde bara en halv dag på mig.. Det blir grönt.
Det är lite somrigt och härligt, och herr Adolfsson har gått med på det!

Så här får det bli:

Alltså detta badrum


Med:
 
Gröna fina handdukar vid tvättstället och fin grön matta (dock ska de vara i samma färg helst).

 

Svart, fin tandbortsmugg och svart, fin tvålpump.Och fina, vita duschhanddukar.

Kanske nån grön växt på bänken oxå.

Kommer bli sååå vajjert!!
Eller hur?

Men nu har jag slutat för länge sen så:
Nu drar jag till min MOS på lite mys! Mums.


I-landsproblem

...jag har just nu ett jättejobbigt problem...

Jag sitter på lunchen och fantiserar om vårt badrum i den nya lägenheten och om vilka färger jag ska använda mig av (på handukar, tvålpump, tandbortsmugg etc) och jag kommer inte fram till vad som blir bäst.
Egentligen vill jag ha svart och vitt och rosa som jag har nu, men herr Adolfsson har satt ner foten där och sagt att så blir det inte... så nu funderar jag på rött (om han nu går med på det) istället, eller turkost eller grönt...  

 

 

What to do, What to do?


Dålig.

Förlåt för att jag är kass. Jag förstår om ingen orkar gå in här och läsa längre. Men jag lovar att jag ska bli bättre nån gång i framtiden. Om nån vecka t ex kanske... fast då ska jag till Sälen! Med Joko och kärleken och massa o-hamnare! Så kanske inte.. men efter det! Jag lovar! Kanske.

Vår Lägenhet

I förrgår köpte vi en lägenhet. En jättefin trea som ligger på Skolvägen i Enskede. Inte så jättelångt från där jag bor nu alltså. Den är jättefin och vi längtar efter att få flytta in! Tyvärr så kan det bli så att vi inte får flytta in förrän den 1 Juli, eftersom de som sålde lägenheten ännu inte köpt nåt hus.. ?!?!

De förklarade det hela med att de, eftersom de har barn, måste ha den tryggheten med att lägenheten blir såld för det de ville. Jag måste ha missat tryggheten med att få bo på gatan om de inte hittat nåt hus innan den 1:e Juli. Men, men, förhoopningsvis hittar de nåt snart så vi kan flytta fram inflyttandet till den 1 Juni eller så =).

Vår lägenhet:

ÅH, jag längtar!

RSS 2.0