Finbesök.

 
I helgen får jag finbesök! Mina älskade föräldrar kommer nämligen ÄNTLIGEN upp och hälsar på! Jag har ju bott i Stockholm i snart 6,5 år, och jag tror de varit uppe och hälsat på mig kanske 4 ggr totalt.. Och då ofta i samband med flyttar till olika lägenheter, haha!
 
Men i kväll kommer de upp för att bara hänga! Ska bli så himla mysigt! Tänkte att vi skulle ha klassiskt fredagsmys ikväll, äta tacos och kolla idol, haha! 
 
Sen på lördagen ska de få träffa Joppes mor och far också.. Tänkte att det kunde vara kul om de hade sett varandra åtminstone en gång innan bröllopet. Kommer nog bli riktigt trevligt! 
 

Clarisonic

 
 
En sådan här har jag investerat i nu! Tydligen ska den göra underverk för hyn, och jag var på väg att köpa en för typ 6 månader sedan, men då fanns den i princip bara att beställa från USA, så jag vågade inte riktigt. 
 
Men nu finns den att köpa på Kicks, och jag kände att jag var tvungen att slå till! Har läst så sjukt många recensioner om denna och alla verkar väldigt, väldigt nöjda!
 
Här kan man kika på en recension t ex:
 
 

Sats YOU.

Igår var ju jag och träffade min Sats-You PT, Thanita på Sats Liljeholmen! Hon var verkligen hur trevlig som helst, och verkade förstå hur jag funkade rätt så snabbt - skönt! 
 
Vi bestämde i alla fall att jag skulle träna två gånger i veckan under 12 veckor, med två återträffar med henne (inkl vägning) den 6:e och den 12:e veckan. Och det känns absolut görbart! Den största förändringen för mig (pass-addict) är att ett av dessa pass i veckan ska vara i själva gymmet. Jag ska alltså "gymma". OMG. Hur ska detta gå???

Har fått några olika övningar som jag ska göra varje gång, så ett gympass kommer bli typ en timme. Tur att jag har Joppe som får följa med mig i alla fall första gången, för jag är typ rädd för maskinerna och alla stora berg som tränar där - känner mig ju löjlig när jag passerar där igenom när jag ska till passen. Och nu ska jag träna där.. Herregud.
 
Sen ska jag promenera minst 2 ggr per vecka. Helst 45 min, men minst 30 min. Det tänkte jag försöka få in på luncherna de dagarna jag inte har lunchmöten.
 
Fick även kostråd, som innebär att jag måste äta ordentiga mellanmål, får bara äta light-produkter, måste dra ner på kolhydraterna och upp proteinet, och jag får bara bryta detta några TIMMAR per vecka. Jag har valt lördagar och mellan 18-22. Men även här måste jag hålla mig inom rimliga gränser - jag får t ex inte svulla i mig en påse cheesedoodles, eller klämma en banankaka. Det låter rätt vettigt egentligen. Och jag får så klart inte dricka vin heller. Inget vin på 12 veckor (ja, eller alkohol - men det är ju vin för mig). Men det allra värsta är att jag inte får dricka min älskade O'Boy! Inte ens på helgerna!!!! 
 
Men jag ser faktiskt fram emot detta, och jag har aldrig varit så här motiverad (BRÖLLOP!!!) tidigare! Ska fixa detta, det finns inget annat alternativ!
 

Joe Labero.

 
I söndags blev Joppe och jag bjudna på festligheter av Jopper mor! Vi fick följa med till Hamburger Börs och se publikrepet av Joe Laberos Show Inferno.

Det var en rätt så bra show.. Jag är glad att vi gick dit, men jag hade absolut inte betalat 650 spänn för att se den. Han samarbetade med någon slags amerikansk eldgrupp som jonglerade med eld, sprutade eld och sånt, och det flöt egentligen inte ihop alls. Det blev som om två olika shower som de försökt sätta ihop till en show, men inte riktigt lyckats. 
 
Laberos trick var coola så klart, en del av dem i alla fall. Men det var ganska många som man ändå kunde räkna ut hur de gick till.
 
Ibland önskar jag bara att man levde på 1800-talet (fast bara magivis - tänk om jag som kvinna levt på 1800-talet, fy sjutton gubbar säger jag bara!) så man kunde sitta det är och inte förstå alls och bara WOW!
 
Jaja.. Sammanfattningsvis: 2 magihattar av 5 möjliga.

Nya Träningsskor.

Jag behöver nya träningsskor. Tyvärr. Tyvärr eftersom det kostar så jäkla mycket pengar, jag försöker faktiskt spara ihop till ett bröllop, och detta var inte en planerad utgift. Jag köpte nämligen ett par nya träningsskor för inte så länge sedan.

Men jag får så fruktsansvärt ont i fötterna av de jag har nu! Det spänner över hela ovansidan av tårna när jag har tränat ett tag, och mittentån på högra foten domnar alltid efter typ 30 min. Skojar inte, det känner som om någon försöker trycka ihop hela foten till 2 cm bredd, och foten kämpar emot = SMÄRTA. Men skon är inte tajt eller så, och när jag tar på mig den innan passet känns den som världens skönaste sko.. Jättekonstigt.

Men jag vet inte vart jag ska gå för att köpa nya, eftersom jag faktiskt har problemfötter. Vågar inte gå till typ Intersport och Stadium för det känns som om de inte kan ett skit och bara försöker lura på en första bästa par. Dessutom känns det som om ifall jag kommer dit och säger att jag har problemfötter och hallgus valgus så kommer de typ "Ugh, vad äckligt" och inte fatta vad jag menar ens. (Inga fördomar här inte, haha!)

Dagens I-landsproblem = Dyrt med tärningsskor + vet ej vart jag ska köpa dem. HILFE!

Riddick.

 
Idag ska jag hänga med Öjje. Ska bli mysigt, för det var länge sen vi hängde bara vi två, nu för tiden är ofta Joppe och Alice med också. Och det är ju så klart trevligt det med, men behöver lite one-on-one time med my best manfriend liksom.
 
Och på fredag har nya Riddick-filmen premiär så jag och Öjje funderade på att kanske kolla några av de tidigare filmerna idag. Gillar verkligen dem på något konstigt sätt.. Vin Diesel när han är som hårdast, haha!

Första passet.Igår var jag på mitt första träningspass på hur länge som helst! Var på Bodycombat, som går ut på att man gör en massa kampsportsövningar mot en fantasiperson som man vill sparka och slå skiten ur - väldigt terapeutiskt faktiskt.

Så idag mår jag superbra - och har superont i ungefär HELA kroppen. Men shit vad kul det är med roliga pass! 

Nu gäller det bara att hålla igång också!

Sats igen.

  Jaha, då var det dags att börja träna på Sats igen då. Jag har ju absolut inte tillräcklig disiplin för att träna ordentligt och regelbundet utan att gå på pass. Då hamnar jag bara i soffan, och så sitter jag där resten av kvällen. Men när jag har pass att gå på (speciellt dansklasser) så har jag något att se fram emot i träningen, och då är det mycket lättare att komma iväg.   Nu ingår det ju något som heter Sats You också, som ska vara någon slags personlig träning, även om jag är väldigt skeptisk. Men nästa måndag (den 23:e) har jag mitt första möte av 3 med en PT. Fast den här personen verkar inte vara någon PT egentligen, för hon står inte med som PT på deras sida, och han som hjälpte mig snackade något om IPT (som tydligen stod för Intro PT förklarade de för mig när jag frågade - tydligen skulle man veta det) och att man inte fick de riktiga PT-människorna då... Så att marknadsföra SatsYou som att det ingår 3 PT-tillfällen när man blir medlem (som jag uppfattat det som i alla fall) verkar lite sådär.   Jaja, på måndag drar mitt nya liv igång med BodyCombat eller BodyPump (vet inte om jag får plats på BodyPump:en). Heja mig.  

Blue Jasmine

 
Vi var ju på bio med Öjje och Alice igår ju! Och såg Bue Jasmine! Mycket bra film faktiskt, även om jag kanske inte hoppade högt av glädje åt slutet. Och den var väldigt jobbig att se... Inte skämskudde jobbigt (den jobbigaste typen av jobbigt) utan ont i hjärtat-jobbigt. Men absolut sevärd! Får 3,5 A av 5 möjliga.

Save The Date

 
Joppe och jag har haft diskussioner kring i fall vi ska skicka ut Save The Date eller inte. Vi tycker att det känns väldigt amerikanskt att göra det och därför lite konstigt, men samtidigt är det ju en så himla bra grej!
 
Och eftersom vi kommer att gifta oss i slutet av nästa sommar, så vill vi ju inte riskera att några av våra kära vänner har bokat in en resa eller något sånt under just den helgen som vi gifter oss. Folk bokar ju rätt så ofta sina sommarsemestrar så himla tidigt nu för tiden, så är det väl bara bra om de får ett datum att boka in i kalendern tidigt, eller? 
 
Men sen är det ju också det här med att en del kanske inte förstår att det inte är den riktiga inbjudan, och undrar varför det inte står någon information, och tid, och plats och sånt. Men då får det väl helt enkelt höra av sig till oss och fråga, eller hur? 
 
Ja, för nu har vi alltså bestämt att vi ska skicka ut Save The Date, för jag vägrar att någon jag vill ha på mitt bröllop inte kan komma för de redan bokat in något annat :)

BIO idag.

 
 
Idag ska jag och Joppe på dubbelbiodejt med Öjje och Alice. Vi ska se Woody Allens nya; Blue Jasmine. Hoppas den är bra.
 
Annars ska jag kräva pengarna tillbaka. NEJ, det kan man ju inte göra. Konstigt egentligen. För man är ju inte nöjd med "varan" man köpt. Ville jag göra efter att vi var och såg Man of Steel t ex. HELT bortslösade pengar. Världen är bra kônstig asså.

Tjejmilen = Check.

 
Och jag lever fortfarande! Hurra! 
 
Vi körde hårdare än vad vi trodde att vi skulle göra i alla fall, så det var skönt, vi kände oss duktiga! Vi sprang de första 4 km, sen gick vi i rask takt mellan 4-5, sprang mellan 5-6, gick mellan 5-7, sprang mellan 7-8, och sen gick vi lite innan vi sprang hela vägen in i mål! 1 h och 19 min tog det. Helt OK för att vara typ första gången jag "sprang" så långt på ca 5-6 år tror jag.

Köpa Shorts.

 
 
Visst blir en sugen på.. shorts? Eller inte. Annonsen består egentligen av tre bilder i en gif, men eftersom jag inte är tillräckligt haj på hur en fixar sådant där så blev det två separata bilder istället. I själva bannern så börjar hon alltså med knäppta byxor och knäpper sedan upp dem steg för steg, lite "sexigt" så där. 
 
Och hur gammal är den här flickan? 12?
 
Kan inte någon bara stänga ner Amercan Apparels marknadsavdelning. SNÄLLA!
 
Hittade för övrigt bannern HÄR.
 

Lycklig.

 
Titta vad som trillade in i min mailbox idag! Kommer vara sjukt busy framöver alltså, lektioner två dagar i veckan fram till 27:e nov plus en massa uppgifter att göra på övrig tid. Men känner på mig att jag kommer trivas.

Att utvecklas.

 
 
Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas att man blir antagen *hoppas, hoppas*.

Lampan - Check.

 
Nu i helgen fick vi äntligen tummen ur och fixade till Joppes Industrilampa! Tycker den blev ascool faktiskt! 
 
 
Vi fixade även lite annat och satte bland annat upp denna tavla som blivit stående på golvet i ungefär 2-3 månader.. Tur att vi är så himla snabba, haha! 

RSS 2.0