Ola vs Måns

Jag har nu grubblat på detta länge, och efter att ha fått bra råd från både Krizz och Hilda så har jag kommit fram till ett beslut. Jag får helt enkelt ta och ligga på med båda två.

Även om jag måste droga Måns för att få honom att göra det, för jag håller med Krizz, han verkar vara en sån där söt kille som springer bort och ringer sin flickvän var tredje minut. fast de där brukar ju å andra sidan ha de mörkaste mörka sidorna.. och det verkar ju lovande, haha!

Ola verkar däremot inte allför svår. Kan tänka mig att han uttnyttjar ganska hårt att han är lite fjortisidol. Och då kan ju han behöva en "riktigt kvinna". Haha!

Det värsta är att om någon som inte känner mig läser detta så tror de nog att jag skojar.....

Ärtsoppa & Pannkakor

..har jag ätit nu.

Ikväll är det Rockbjörnen! Hurra hurra. Jag har t om röstat. På Måns så klart. Och på Ola!
Kan vara för efter att jag hade "träffat" honom på svenskahjältar-galan så började jag KOlla in honom på youtube och hittade en liten truddellutt som är nästan en av mina favvolåtar numera. (Och G. det är inte Brothers!)
Det är lite lite pinsamt att jag gillar den.. eftersom.. inte nog med att det är Ola som sjunger den (Ja, jag är en liten fjortis som gillar långa, blonda skåningar..), han sjunger den dessutom tillsammans med Molly Sanden, som är ca 12 år eller så. Och dessutom är den med i en DisneyChannel-film. Den heter dessutom: Du är musiken i mig. Mycket pussinuttigt. Men I love it. Och det står jag för.

Jaja, men i alla fall så ska T och alla höga positioner gå på den, med vip och efterfest och allt vad det innebär... och nu är det så att P på jobbet har blivit sjuk. Och då tyckte C att jag skulle gå istället.. Så jag kunde ragga upp och ligga med Måns. Men då förklarade jag att jag inte visste vem av Måns och Ola jag skulle ligga med än, för det beror ju självklart på om nån av dem vinner en rockbjörn.. och om båda gör det, vem som vinner flest.. Och även om det nu var så att Måns vann flest.. så har ju han faktiskt flickvän.. så han kankse inte är jättevillig, och då kanske det får sluta med att jag ligger med Ola ändå.. När jag och C kommit så här långt i diskussionen så undrar U väldigt snällt om vi tänkt på att medan vi suttit och haft den här diskussionen så har massa barn dött i Afrika.

Så nu mår jag dåligt. Tack U.

3 - 3

Oj, jobbar hårt nu. Mycket hårt. Nee, jag har lunch.
Ska på afterwork idag så det blir ingen träning som det var tänkt.
Ja, jag har lite dålig självdisciplin men är det inte mycket mycket roligare att umgårs med trevliga arbetskamrater än att stå och svettas?
Fast vi får verkligen hoppas att inte G tränar idag.. Vi har nämligen en liten tävling. Hittills står det 3-3 i träningar denna vecka. (Även därför som jag inte mår sååå dåligt för att jag inte tränar idag; det är fredag, och så har jag redan tränat 3 gånger denna vecka). Den som vinner varje månad får ett hemligt pris.
Vi har även bestämt att om det skulle vara så att det blir lika för att båda har varit lata och bara tränat typ en eller två gånger på en hel månad så måste vi båda gå på stan en lördag med en banderoll som det står "jag är en fet loser" på. Det var S som kom på det. S som även är fin i sitt nya mörkare hår.
Jag vill oxå göra nåt skoj med håret.

Stekt Bacon

Hm. Ni vet när andra människor har haft semester. Och varit utomlands. I ett varmt land. Och de kommer tillbaka och ser så fräscha och pepparkakiga ut? Och man själva känner sig som ett blekt lik utan vilja att leva?
Så skulle det bli på mitt jobb i morgon.. För både T & M har varit utomlands och stekt och de blir papparkakor! Så då tänkte jag att jag skulle sola lite så att man inte var riktigt riktigt så likblek som man var.
Så jag solade lite på solakuten i farsta i fredags.. Men det kändes inte riktigt bra. Fast jag bara solade i 20 min och stängde av ansiktsgrejet efter 10 min. Och dagen efter kom svaret.
Jag såg ut som stekt bacon! och kunde inte ligga på mage. För det sveeeeeeeed! G fick springa till apoteket och köpa massa aloe vera-krämer så jag kunde andas.
Jag bävar lite för att gå till jobbet i morgon. Men jag har i alla fall inte lika ont längre. Hurra!
Men jag ser fortfarnde ut som en gris.

THE Party !

Nu har den ju förresten äntligen varit. Nyårsfesten som var det största jag annordnat sen jag pluggade.
Eller ja, det var ju alltsad då inte bara jag som annordnade och fixade allt.
Vi var sex stycken. E+J, C+F Jag & G.

Vi skulle bjuda in några av våra vänner för att fira nyår. En liten fest. Större än vad vi brukar ha på nyår.
Men ändå liten. Vi hyrde en för stor lokal dock. Hoppades att vi skulle bli 30 st annars skulle det bara
kännas töntigt med en så stor lokal.
Så vi skickade ut inbjudningar till de vi kom ihåg, och bad dem att bjuda in dem vi glömt. Men vi var lite
sena med inbjudningarna. Trodde vi var för sent ute. Sen, när allt var ihopräknat och allt, visade det sig
att vi skulle bli 64 personer! Oj oj!
Men det blev jättebra!

Tyvärr kunde Sofie och Johan inte komma för Sofie fick Vinterkräksjukan och var tvungen
att titta på nyårsfyrverkerier genom fönstret, medan hon åt fil.
Och Jonas kunde inte heller komma, för han hade värsta förkylningen! Och han som hade köpt ny outfit och allt!

Men festen.. Alla hade jätteroligt.. sa de i alla fall!
Och det hade vi som arrangerade hela kalaset oxå! Värsta fyrverkerierna!
Jag tror aldrig det har hänt så mycket i Hällekis innan, haha!


image5


2008

Nytt år. Jobbigt. Eller skoj. Ny start kanske?

Vad jag ska göra i år:
* Träna mer (originellt värre)
* Äta nyttigare (oxå originellt)
* Alltid svara i telefonen (försöka i alla fall)
* Resa!
* Köpa ny dator
* Tjäna mer pengar
* Gå på bio mer
* Ha roligare
* Må bra (alltså minska magkatarren)
* Satsa på kvalitet istället för kvantitet (Förutom när det gäller Gina T)
* Blogga mer


RSS 2.0