Tjuvlyssnat.se

Det är sådana här små saker som gör att jag trots allt vill ha barn någon gång i framtiden:

4:ans Spårvagn - Gbg

En man och hans son ~4 tittar på foton, på ett kort sitter sonen med armen om en annan kille.
Pappan: Vem är din kompis?
Sonen: Det är Rickard, han är bäst! Gud, vad jag älskar honom.
Pappan (aningen upprörd): Men, du kan ju inte älska en annan kille.
Sonen: Pappa, man kan älska vem som helst!

Hey now boy, where you been...

...Smashed up toy, are you lost again?
Your circuit's blown, will you find your coordinates home?
Your battery's low, did you crash again?
Robot boy, do you need a friend?
Hey little droid Is your head on wrong?

Ingående om ämnet pojkar..
Jag är så frukstansvärt trött på alla dessa spel och "vänliga" Osanningar så jag snart kräks.
Och nu pratar jag faktiskt inte bara av egen erfarenhet utan om alla mina vänners erfaranheter oxå. Varför är det inte längre någon som bara kan säga som det är rakt ut? Varför måste man snärja in det i en massa skit och antydningar och hoppas på att personen ifråga kommer på vad det är som händer på egen hand?


Ett helt fiktivt exempel:
Om man bestämmer att man ska dejta och se vad som händer och sedan kommer fram till att man nog inte alls vill dejta personen längre utan kanske bara ha sex med den när man känner för det.. SÄG det till personen då! Och vänta inte tills personen själv frågar rakt ut vad det är som händer. Och om man sedan känner att nej, nu har jag nog tröttnat på att ha sex med den personen, men vi kan nog vara vänner.. SÄG det till personen då och vänta i på att personen ska lista ut det själv. Och om man sen kommer på att nej, vi ska nog inte vara vänner heller..  SÄG det då! Någon som förstår vart jag försöker komma med detta?


Om man nu blir totaldumpad...  förtjänar man då ändå inte att få höra att man blivit TOTALT jävla dumpad?


I couldnt figure why...

...You couldnt give me what everybody needs
I shouldnt let you kick me when Im down, My baby
I find out everybody know that Youve been using me
Im surprised youLet me stay around you
One day Im gonna lift the cover And look inside your heart
We gotta level before we go And tear this love apart

Känns som om det var hundra år sedan jag träffade min darling S. Men igår fick vi äntligen tid att prata ut om allt som hänt. Tog lite att äta innan träningen. Och sen tränade vi. Dansaerobic på Hötorget som vi gör varje tisdag i vanliga fall. Passet 18:30 med Rebecka är enda anledningen till att jag orkar åka så långt bort =). Hon är så otroligt grymt bra.
Efteråt var vi på Fridays och åt lite och drack varsitt glas vin. SKönt att ventilera allt.

Idag ska jag slå hål på en myt. Jag var nämligen och tog cellprov idag. Och det var inget knipsande där inte! (Även om det kanske inte är det skönaste jag varit med om i det området..) ALLA jag har pratat med har sagt att de knipsar av en liten bit som de ska ha och ta prov på. Men inte första gången, när de bara kollar cellförändringar, då vispar de bara lite med en borste.. trevligt va? Om man sen däremot har några cellförändringar så knipsar de. Men nu är jag i alla fall vuxen, för det är man när man gjort det. Det är vuxet och moget att göra sånt.

Sen har N på mitt jobb tipsat mig om en film som jag såg idag. P.S. I Love you. Och jag tjöt som en gris. Den är underbar... Och nu har jag ett krav till på min framtida kärlek. Han ska vara Irländare. Och het. Och utan hjärntumör.

Min älskling har ett hjärta av snö...

...så skört och vasst som skaren.
Och det smälter lika lätt som isen i drinken i glaset som hon lämnat i baren.

Ikväll har jag varit och sett Hedwig and the Angy Inch. På Stockholms stadsteater. Faktiskt min första gång där överhuvudtaget. Men det var riktigt bra! Flummigt och lite konstigt, och det hördes att låtarna var skriva på engelska från början och sedan översatta till svenska. Men Johannes Bah Kuhnke regerade. Det är konstigt hur någon kan vara så otroligt sexig och osexig på en och samma gång.

Och i onsdags var ju jag och Ö och såg Mamma Mia i globen, vi har varit otroligt kulturella denna vecka! Jag imponerade med mina vinkunskaper på en bartender i globens bar. Det var lite otippat. Fast det enda jag gjorde var iof att välja Shiraz. Men han blev exalterad och började prata massa och det var mest för mig att hålla med så trodde han att jag kunde massa =). Men Mamma Mia var bra i alla fall, jag och Ö satt och sjöng med mest hela tiden. Fast det var lite dåligt ljud. Och det var ju synd...

I morgon ska jag hem till Östergötland och se på världens största östgötska poet Lars Winnerbäck. Längtar efter att stå i publikhavet och bara mysa till sista låten. Och bara var nöjd. För det vet jag att jag kommer vara. Lasse levererar alltid.

Kärlek lovar stort...

...men håller tunt.
Du kan kalla det förnuft
Men aldrig sunt.

Nu har vi lärt oss massa.
Var på kick-off med mitt älskade jobb i fredags. Var intressant! Det kom en man och föreläste om en massa intressanta saker. Han var skitbra att lyssna på. När han först kom dit så tänkte vi nog allihopa att det verkade lite torrt. Han var tönten personifierad, haha! Men, trots det, så var han rolig. Men han pratade precis som A, samma skånska exakt, så då kunde jag inte låta bli att tänka lite på honom. Och då tänkte jag att det skulle vara roligt att se honom föreläsa lite om motivation, focus och sånt. Så då satt jag och småskrattade hela tiden. Ibland är man lite weird...

Sen på kvällen åt vi en jättegod middag, och drack gott vin! Sen fick vi pengar och spela för. På ett eget litet minicasino! Men jag vann inte.. eller jo, först vann jag hela tiden. Men sen började jag ge bort mina marker och då tog de slut. Hm...?  

Sen på lördagen kom G och hälsade på! Det var skoj! Skönt att bara snacka och kunna slappa tillsammans. Vi satt på medis och delade en flaska rosé och åt mat.

Och jag fick min födelsedagspresent: Världens vackraste väska! Så nu har jag både världens vackraste väska och världens vackraste skor! ..så nu är mitt liv nästan fulländat.


Och ja, det är DKNY. Inga mer pojkar. Jag är kär i DKNY. DKNY är min kärlek.

Samma nätter väntar alla...

...Utan dig är alla kalla
Långa mörka utan sömn.
Du ligger med nån annan tönt

Jag har upptäckt honom. Tack N. Det finns två poeter från Östergötland. Lasse W är det ena. Markus Krunegård är det andra. Fast det är inte bara Ns förtjänst. Det är Js oxå. Tack er. Det krävs Östgötar för riktig poesi.

I morgon är det dags för augustis höjdpunkt. Kick off/Konferens med jobbet. Ska bli grymt skoj. Har varit mycket snack om vad det ska bli för aktiviteter men C har inte avslöjat nåt alls! Bara att alla ska ha enkelrum. Spännande, men svårare att hålla koll på vem som går hem med vem. Kunde man ha tyckt. Om det nu inte var så att det, som sagt, inte finns en enda singelkille på hela mitt jobb. Och det är bra killar detta. MEN, det kanske finns nån trevlig servitör eller nåt. HOPPAS.

Förresten! Idag har jag köpt mina vackra, vackra skor.Så här ser de ut när Sofi Fahrman har fotat dem. Tyvärr tipsar hon om dem i sin blogg. Men eftersom de är så vackra så skiter jag i det. Jag vet att 19 miljoner fjortisar kommer springa omkring med dem snart, men ingen av dem kommer känna sig lika heta i dem som jag, så skit samma!

Nichts ist vergleichbar mit....

..dem was du gibst / Mit
dem was du zeigst uns wie du lebst, wie du liebst.

Ich kenne nichts,
Ich kenne nichts,
Das so schön ist wie du...

Så här står det i mitt horoskop idag (Taget ur the very not so very good gratistidning "City"):

Kräftan (22/6 - 22/7) (Ja, för jag ÄR ju kräfta)
Känslorna mellan dig och en arbetskamrat blir allt starkare och nu får du ett bra tillfälle att visa det och du behöver inte vara så blyg.

Hm. Det allra första som jag reagerade på är att det är så himla speciefikt. Det brukar inte horoskop vara.. det brukar stå något i stil med: "idag kan du kanske vara glad, eller om du inte är det, kan det vara så att du är lite ledsen, och är du inte bara lite ledsen, då är du riktigt jäkla deprimerad".
Men det andra jag reagerade på är: "Vem sjuttsingen är denna arbetskamrat?" Jag är extremt nyfiken med tanke på att varenda kille på mitt jobb har flickvän. Men det kan ju kanske vara så att det är en ny hunk som ska börja hos oss idag. För det är faktiskt tre pers som har eller ska sluta. Det kanske ska komma någon och ersätta en av de som redan slutat idag?! Men nee, nu är klockan faktiskt över 12 och halva dagen har gått och jag börjar nästan ge upp hoppet om att hunken som är mitt nya ragg ska komma in genom dörren vilken minut som helst.

Så, på detta sätt har jag alltså bevisat att Horoskop inte stämmer. I alla fall inte på mig. Och i alla fall inte de som står i den inte så jättebra, ganska dåliga, gratistidningen City.

My new favourite thing to do...

...Is wasting my time on a bum like you
My new favourite thing to do
Is wasting my time on a bum like you

Your car's a dump and you're broke
but that's all right
I never liked them fancy guys
You don't even look good
god it aint right
but you're starry-eyed and out of sight
 
Jag har ingen självrespekt och ingen självdisiplin.
Idag skulle jag tränat duktigt, både spinning och core. Och bli fit och fin och allt sånt. Inte för nån annans skull utan för min egen skull. Är man fit och fin så mår man bättre helt enkelt. Man orkar mer, och är inte lika trött om dagarna. Och känner man sig fit och fin så får man bra självförtroende och blir snyggare. För det är alltid snyggt med självförtroende!
Men.. eftersom jag inte har nån självrespekt eller självdisiplin så valde jag istället att ta den lätta vägen runt alltihopa och shoppa bort mina bekymmer. Eller, ja, egentligen försökte jag väl kanske shoppa bort min sexuella frustration. (Snart har jag shoppat så mycket så att det säkert hade varit billigare för mig att bara köpa sex istället för skor och kläder och väskor..och då snackar vi inte vanligt sex... vi snackar lyxsex.. vad nu det är..?)

Men i alla fall, idag hittade jag världens snyggaste par skor! Jag älskar dem! De är svarta och höga och skitsnygga. MEN, de fanns inte i min storlek. MEN, det kommer in fler par på torsdag! Så då måste jag gå dit igen och köpa dem! MEN jag har egentligen inte råd med dem. MEN de är min nya kärlek. De är vad jag har väntat på hela livet. Det jag inte visste att jag behövde förrän jag såg dem. Som kärlek. Precis som kärlek.

I'm so very hot that...

...when I rob your mansion
You ain't call the cops
You call the fire station.

Först måste jag tala om att anledningen till att jag inte har skrivit på ett tag är för att jag HAR skrivit. Men allt försvann helt plötsligt för att jag hade varit inloggad för länge utan att göra nåt. Och då kom jag inte tillbaka till sidan och allt var borta. Och då blev jag sur och orkade inte skriva om allt.

Men nu gör jag en nystart. För nystarter i livet är bra. Ibland är allt man behöver en nystart.

Igår var jag otroligt kulturell. Jag var nämligen på Naturhistoriska Museet med D. Vi kollade på alla utställningar och såg Sea Monsters 3D på Cosmonova. Det var skoj. Det var som två nördar på vift på nåt sätt. Vi kom dit vid 3 coh då hade jag inte ätit nåt på hela dagen, men det var en massa korvgubbar utanför, så vi tänkte att vi kunde ta en korv sen när vi kom ut. Men det tog ju lång tid ju! Det blir så när man är så nördig så man verkligen är intresserad av allt och vill se allt. Till och med insidan av en liten kristallgrotta där Kalle-kristall berättade en massa intressanta saker.. Tror nästan att det var för barn... Jaja, när vi kom ut hade alla korvgubbarna gått. Klockan var sju och de hade gått hem till sina fruar och barn och husdjur och sånt. Så jag dog nästan. Tur att BK (det heter så för nördiga Burger King-killar) finns.

Och idag har jag och J och S och Ö och en av S kompisar varit på en förhandsvisning av Love Guru, Mike Myers nya film, med Jessica Alba och Justin Timberlake. Den var rolig ibland. Väldigt överdriven, men sånna är ju hans filmer oftast. Jessica Alba var skitsnygg och Justin var skitful.. men vad jag tänkte mest på i filmen var egentligen att den svarta killen som har en av huvudrollerna (han är med mer än både Alba och Timberlake) inte är med på filmaffischen..? Tragiskt. Jag skulle bli skitförbannad. 

Good girls are pretty..

..like all the time, I'm just pretty some of the time.
Good girls are happy and satisfied, I won't stop asking until I die
I just can't deal with the rules, I can't take the pressure.

Hemma och tar det lugnt ikväll, har varit ute två kvällar denna vecka. Skönt, har städat. Det känns alltid så bra när man har fått undan allt.

I går fick vi alla sluta vid fyra och drog till medis. Jag och ett helt gäng. Där träffade vi S. Han var pepparkaka som alltid. Och han har en hel semestervecka kvar det lilla aset. Men jag är ju som sagt inte bitter över att jag hade semester de tre veckor då det regnade konstant. Tjoho. Jaja, folk droppade av, och till slut var det bara jag, darling M, S och J kvar. Vi gick till Kickis för J skulle få sjunga sitt paradnummer "Bra vibrationer". Det gjorde hon lika bra som alltid. S skulle oxå sjunga en låt. Som jag tvivlar på att jag någonsin hört innan.. han hävdade att han kunde den men efter att han börjat sjunga var jag lite tveksam. J drog hem efter ett tag och jag och M och S dansade ass:et av oss och sen delade S och jag en taxi hem till vårt hood. Smidigt att taxin kunde stanna mittemellan och så hade vi lika långt hem sen =). Moa stannade som vanligt lite till och skakade ännu mer. Fattar inte hur hon pallar. Jag höll på att försvinna i en enda blöt pöl av svett. Fast det klart. Jag skulle ju upp och jobba. Seg idag.
 
Min kära J har fixat en dejt åt mig. Med en brandman. Otippat! Trodde det skulle vara darling S som fixade det åt mig, men inte. Det krävs Östgötar för sånt. Sen vet jag inte riktigt hur pigg jag är på en blind-date. Hm? Men man vet aldrig. Bara det inte är ett psycho.

By the way. Har fått reda på vem jag fick chokladogrammet av. Otroligt snällt och gulligt gjort men hade inte så stor effekt på mina känslor för den mannen. Sorry.

RSS 2.0