Heja Sverige!

Sverige - Brasilien 0-0

Igår stängde SL ner den gröna linjen från Farsta strand till Gullmarsplan. Jag som kommer från landet, kollade i busstidtabellen, såg att resan skulle ta 20 min, och planerade min tid därefter. Och vad händer? Jo, resan tar inte 20 min, den tar 40 min. Och jag åkte den snabba bussen. Så ja, jag kom försent till jobbet.

Onsdag. Idag. Går ännu lite tidigare hemifrån än jag gjorde dagen innan. Står och väntar på bussen, som ska gå var femte min. Jo, jag kom försent. Bussen går inte var femte minut. Satt på bussen och läste i tidningen om hur smidigt det hade gått första dagen. Enligt alla jag pratat med gick det INTE smidigt första dagen. Och tydligen inte andra heller.

Jo men när vi testade detta så var det sååå smidigt. Det var iof den 24 decembet, utan snö, med tre passagerare och 5 bilar ute på vägen, men ändå. Hata SL.

Sverige - Brasilien 0-0

Oj, värre engelskt uttal får man leta efter.


Fel Av Mig

Kom på att det nog är nya rullator-race:are. Eftersom jag inte är 15 längre. Eftersom det snart gått 10 år sedan jag slutade nian. Och de nog var ca 98 år då. Så det är nog inte bara mina rullator-race:ares föräldrar som är döda. De är nog oxå det vid det här laget. Men jag har ingen åldersnoja jag inte.. (Ja, jag är ironisk) Jag är glad över att bli äldre (Ironisk igen). För jag behöver sånt som kommer med åren.

Cheeesa

Jaha, då var man hemma i byn.

Inte mycket som har förändrats sen man var hemma sist. Badplatsen vid värgårdskolan är vandaliserad. Var är föräldrarna frågar sig alla. Men jag tror ändå att det var de där pensionärerna som brukade ha rullator-race på rakan utanför vår tyskasal. Och som de ser ut så tror jag tyvärr att deras föräldrar är döda. Now they're unstoppable!

Idag fick jag åka mellan Linköping och Kisa på Coastpajlen för bara 20,50. Och det enda jag behövde göra för det var att stå ut med lite ont i stjärten. Fick nämligen sitta på golvet hela vägen. Jag hatar att alla MÅSTE åka tåg vid sådana här helger. Och varför har ingen meddelat mig att det är bokade sittplatser som gäller på det tåget nu?

Att åka Kustpilen igen väckte många minnen. Jag började räkna ungefär hur mycket tid som jag kastat bort bara genom att åka det där sketans tåget varje dag i tre år. Totalt ungefär 910 timmar. Det är 38 dygn. Lite drygt en månad. Som jag suttit på ett jäkla tåg. Suck.

NEEEEEEEEEEEEEEJ

Måns är inte singel längre. Vad är en f.d A-teen när han kan få mig?!? Och H? Men mest mig.
Marie freaking Serneholt eller hur hon nu stavar.. Shit vad hon är vacker dock. Deras barn lär ju bli underbara. Men man ska nog inte gråta än. De har ju bara varit tillsammans i en vecka... De har ju inte ens märkt om de passar än. Och han har ju varken träffat mig eller H än.

Rihanna

Har precis varit på konserten nu. Rihanna live på Hovet. Tillsammans med S. Hade rätt bra sittplatser faktiskt. Såg väldigt bra.  Inklusive alla som var på parkett. Och där var det speciellt en person som fångande våra blickar.

Denna någon var en blond tjej. Som inte var riktigt helt ok klädd. Hon hade en lång, röd lackkjol med en rätt så hög slits.. och en rosa liten topp. och knallröda lackstövlar. Och då snackar vi inte vanliga stövlar, även om det kanske inte är helt ok med röda lackskor överhuvudtaget, utan stövlar med porrklack. Och till det hade hon för blont blont hår med utväxt och en lite för stor rosa väska. Jag måste erkänna att jag är en dålig människa, för vi skrattade mycket åt den stackars tjejen.

Men det värsta var att hon stod helt själv. Och när konserten drog igång stod hon oxå helt själv. Och då tyckte jag synd om henne. Ville gå och ställa mig vid henne och säga hej, bara för att hon inte skulle vara så ensam. Men hennes outfit höll mig fortfarande tillbaka.

Och sen kom rihanna in på scen och jag och S insåg att det inte var porrbarbien som var felklädd utan S och jag. Vad i sjuttsingen hade rihanna på sig!??!?! Hon såg verkligen ut som en liten porrbabe. Och hur gammal är hon förresten? Är hon inte bara typ 20 år? Och ser ut så där in public? Har hon ingen stylist som gör hennes scenkläder? Är det en gubbsjuk herre i övre medelåldern som gjort hennes scenkläder? Och han kan heller inte veta att det finns någon annan färg en svart. Både S och jag blev mäktigt besvikna. Hon brukar ju alltid vara jättefin och färgglad.

Men i övrigt var den en rätt bra konsert. Tack vare låtarna. Showen var inte sååååå spektakulär. Lite loj faktiskt. men shut up and drive var grym. Och umbrella så klart.

Förresten så är jag osams med tvättstugan här nu så det är bra att jag ska flytta. Idag skulle jag tvätta, och när jag tog ut min vittvätt så inser jag att allt har fått en lite halvdassig vit färg. Aj då, inte bra. Jag hade en strumpa som det var lite mörkt på men som aldrig förgat av sig innan när jag tvättat den, men jag tänkte att den kanske hade tänkt börja med det nu. Skit då. Men sen tvättade jag vita handukar, BARA vita handukar, i samma maskin, och de blev oxå missfärgade. Det var alltså maskinens fel, inte mitt. Och det var en del fina, dyra underkläder som blev förstörda, som jag inte ville skulle bli förstörda, i den där maskinen. Så nu är min fråga: Vem ska jag stämma? Vem ska köpa nya underkläder till mig? *grr*


Hemlös?

Attsingen.
Allt hade precis löst sig trodde jag. Hade nästan två lägenheter ett tag. Sen sket det sig med F på jobbets girlfriends, hon betämde sig för att bo kvar. Och idag så ringde O och sa att han numera är singel och vill bo i sin lägenhet. Så från två lägenheter på g till hemlös på en dag. Inte bra. Har en månad på mig att skaffa någonstans att bo...

Så folks! Om ni vet nån som har en lägenhet som de vill bli av med, gärna en asfin billig etta på söder, så vet ni var de ska vända sig.

Ja, till mig alltså.

Annars får jag väl fråga snällt om M och Ö vill ha en tredje roomie =). S har sagt att jag får bo hos henne och J en stund oxå om det skulle krisa. Mina vänner är bäst.


Lyckliga Människor.

Nu ska min semester snart  börja. Tjoohoo,
Fast egentligen känns det som om jag borde jobba istället. Känns som om jag har sjukt mycket att göra.. Och vem tror ni jag hade fått mail av i lördags? Jo, ni vet nog. Jag vill ha reklamation! Stackars Moa som får ta hand om det i morgon.

Jo, jag var på 30-årskalas i går. Och det var väl skoj. Men jag börjar tro att jag egentligen inte alls är snart 25 utan snart.. ja, 22 skule nog kännas helt ok tror jag. Jag är inte som de där människorna... Men det var skoj. Och vi fick tacos! ..som vanligt.. Hs favvomat...

Men, 30-årskalaset gjorde ju tyvärr att jag inte kunde kolla på andra chansen, så just nu kollar jag på reprisen på svt24. Varför sänder de inte den i 1:an?? Konstigt men men. När jag fick reda på vem som gick vidare (jo självklart hade jag utsända som kunde rapportera diskret till min mobil, som självklart var på ljudlös så jag inte störde lekarna..) blev jag chockad. Men sen insåg jag att det var självklart. Ola skulle varit i andra delen istället.. då hade han gått vidare istället för sketans Nordman. Men Sibel var duktig! Men tycker ni inte att Sibel påminner lite om den där skånska komikerbruden, hon som pratar om sin skola och sånt. Så Sibel ska nog vara tyst mellan låtarna.
 
Och så är jag fruktansvärt helt underbart totalt överlycklig över en annan sak oxå men det kan jag inte skriva om i min blogg. För det FÅR jag inte. Men jag vill! För jag är i ett lyckorus! Hurra! Ni som vet vet och är lika glada som jag hoppas jag! Någon kommer bli väldigt lyckligt lottad i alla fall.

BFF

De har precis gått nu. Mina vänner. Ö+S, vi är BFF. Haha, druckit lite vin, pratat massa skit. Kan vara fruktansvärt trevligt sånt där.. Bl a har vi snackat om unga flickors sexualitet, ni vet om det tjejer. Vi är inte riktigt som unga pojkar.. Och Ö har ljugit för mig och S. Inte bra. Vi som är så fruktansvärt öppna. Jag har ju t o m berättat min värstaste värsta hemlis för dem nu. Scary!
  
Vi kom fram till att vi ville vara 17 igen i alla fall. Vara sådär kär och förälskad som man bara är då. Livet är lätt när man är 17 år. Man tycker inte det då. Men det är det. Lättare än vad det är nu i alla fall. Med jobb och pengar och vara vuxen fast man inte vill. Usch. Tur för mig bara att det är inne att inte skaffa barn förrän man är 30. Minst.

Förresten så tog det en kvart för mig att få på mig mina jeans i morse. För jag har sådan fruktatsvärd träningsvärk sen Boxen i måndags. Och sen var jag ju dum nog att tro att jag kunde träna bort träningsvärken på dansaerobicen igår. Det gick inte, kan jag informera om. Jag vet nu om att jag har muskler på ställen jag inte visste om. Och de musklera är ontmuskler. Som gör att man vill gråta när man andas.


Nu ska jag sova och hoppas på att jag inte är bakis när jag vaknar och ska till jobbet i morgon...


BUZZ

Nu har jag lunch, och har just kickat A:s ass i BUZZ. Bra, för M la kommentaren att jag så klart inte kunde vinna eftersom jag var yngre än A, och kvinna. Men det fick de äta upp! Moaoahahahhahaa!

MF i lördags. Charlotte Perelli! Jag vet nu vem jag vill ska vinna allting! Hero är en sjukt bra låt som absolut kan ha en väldigt stor chans i Serbien. Om hon har på sig nåt annat så hon inte ser ut som en muterad Barbie från yttre rymden.

Annar shar jag mest slappat i helgen, och varit en duktig flickvän och sytt upp Gs jeans. Hurra Hurra. Men tyvärr var undertråden konstig så jag spenderade gårdagen med att sprätta upp sömmen igen. Intressant? Nee. Och det var så tråkigt oxå.

Men skoj att J och E och M var hos oss på lördagen i alla fall! Trevliga människor. Hoppas vi får komma till USA och hälsa på M när han flyttat dit. Nice.

Idag ska jag spöa Sofie på Box. Not.

BMI

Idag har jag varit jättekulturell. Jag har nämligen varit på en utställning! Andy Warhol på Moderna Museét. Och jag tror nästan att jag är lite halvkulturell långt där inne, jag tycker nämligen att det var asroligt. Och intressant., fast det finns endel rätt sjuka grejer alltså. Men det fanns många målningar som jag skulle kunna tänka mig att ha hemma på väggen faktiskt. Men ändå, då var det massa Debbie Harry överallt och då fick jag denna låt på hjärnan, så nu har jag sjungit på den hela dagen. Störigt.

Oh Denis doo-be-do

I'm in love with you, Denis doo-be-do

I'm in love with you, Denis doo-be-do

I'm in love with you


Denis Denis, oh with your eyes so blue

Denis Denis, I've got a crush on you

Denis Denis, I'm so in love with you


Oh when we walk it always feels so nice

And when we talk it seems like paradise

Denis Denis I'm so in love with you

Och ikväll är det MF igen! Stackars Carlotte Perelli som måste vara undernärd eftersom hon hade så lågt BMI. Först tyckte jag inte att det verkade så farligt, det stod ju i AB att hon hade storlek 36 och det är ju ganska normalt. Men sen räknade jag ut mitt BMI och jag är tydligen på gränsen till Överviktig (???!) Sorry, kan låta lite ego men jag är fan inte överviktig. Jag är inte assmal, men fet? NEJ. Så då måste man alltså vara skitliten om man är underviktig och förresten måste hela BMI-skalan vara helt åt helvete. Jag är inte tjock. Ledsen. SÅ är det bara. Och det är inte för att jag tycker själv att jag är perfa, för det tycker jag inte (jag är tjej.) men om jag är tjock, hur mår då de som är lite större än mig, men som fortfarande är små, när de får fram att de är överviktiga enligt BMI, som ju ändå är ett välkänt och ok sätt att mäta. Jag fattar inte. Är jag korkad kanske?


RSS 2.0