Ny Byrå?

Vi behöver en byrå till har vi kommit fram till. En som vi har i hallen, och en att ha i sovrummet.
Just nu har vi ju min gamla vita, slitna MALM-byrå i hallen.. Den har jag haft sen artonhundra bortnött ungefär.. Men vi behöver ju även ha en i sovrummet nämligen.. Och jag tror vi har hittat den nu:Det är Hemnes - från IKEA

Men vi vill byta ut handtagen till dessa:
 
Även de från IKEA, Fågelboda heter de.
 
Kan nog bli riktigt bra.. Och en sådan byrå känns rätt så klassisk så man kan ta med den när man flyttar till hus, och kanske ha den i hallen.. 

I morgon - OMBRE!

Herregud, i morgon ska jag göra OMBRE.
Sjukt nervös - men det kommer säkert bli jättebra! *hoppas, hoppas*

Ny frisyr?

En annan sak som brukar komma med våren är mitt sugen att göra något nytt med mitt hår. Men så här extremt har jag nog aldrig tänkt tror jag.. Funderar faktiskt på att göra Ombre. Jag har ju ALDRIG haft ljusare hår någonstans, dock har många frisörer föreslagit ljusare och typ guld-blonda slingor, men det har jag alltid ratat. Men något sådant här tänkte jag mig:
 
 
Är så himla, himla sugen på att slå till! Vågar man?

Vår?

Åh, jag vill ha vår nu! Det känns liiiiite, liiite som vår i luften.. Man känner liksom att den är på gång.. Men det är fortfarande svinkallt ute. Men något händer med mig när det är så här ute. Jag blir sjukligt shoppingsugen!

Har hittills köpt ett par skor i alla fall:
 
Från Nelly.com - Nly Shoes. Cit heter de. Har velat ha ett par sådana här sedan förra våren, men aldrig hittat några som passat.. Så nu håller jag tummarna.. Bara de inte är för smala över tårna.. Har ju världens bredaste fötter ungefär.

RSS 2.0