Hemma i Kiseby

Nu är jag hemma hos mor och far och Julmyser. Fammon har vi hämtat hit oxå och snart kommer systern med Husbanden och katten oxå. Fast de träffade vi ju igår när vi Julhandlade. Det märktes att alla får pengar idag och inte igår. Var inte alls så mycket folk. Skönt!

Men nu är jag klar med alla klappar i alla fall! Mest nöjd är jag med Mammas julklapp från mig och min syster. Biljetter till Finalgenrepet i Melodifestivalen 2009. Hon får tre biljetter... så hon FÅR ta med sig vem hon vill. Men sen så kanske jag och systern skulle tycka det var extra roligt (och kanske bryta ihop och gråta om hon inte gjorde det) om hon ville ta med oss. Eftersom vi hade så trevligt i lkpg förra året menar jag.Nu ska jag snart köpa Mor & Fars sista present till systerns husband. John Legendbiljetter. Hoppas han gillar dem!

SNYGG!

Surfade in på blogg.se för att kika lite och kanske skriva på min blogg. Och vad får jag syn på. Någon har skrivit om en kudde som jag måste ha:


Den kommer passa sååå bra i min nya fina soffa. Hur cool som helst ju! Lika cool som Henke-Benkes Dolce Gabbana Klocka! Som jag vill ha. När han tröttnar på den så ska jag köpa den. Gärna gratis... eller genom sexuella tjänster.Puss på sånt. Jag ska bli milijonär.

Trivs...

Jaha ja, då ligger man här i sin säng med datorn i knät i sin nya lägenhet och trivs med livet.
Har nästan fått ordning på allt, fattar bara inte hur jag ska få plats med sex-sju tomma flyttkartonger i mitt lilla förråd. Hm?

Tur att både Mor och Far och Syster och Systers Husband kom upp och hjälpte till. Annars hade jag fortfarande hållit på att bära flyttkartonger.. Fattar inte hur jag har lyckats samla på mig såååå mycket grejer på så kort tid. Jag förstår pensionärer som måste ha 3 extra förråd för att få plats med allt som man inte KAN slänga. Jag har ju inte hjärta att göra mig av med Sofie suddgummisamling som jag fick av henne i ett väldigt kärt ögonblick i livet. Den måste jag ju spara för alltid.

Sentimental Kväll

Idag har jag haft en sån där dag när jag bara går runt och lyssnar på mysmusik och sjunger för mig själv. Och då blir man lätt lite sentimental. Jag har kommit fram till att jag måste släppa allt gammalt och gå vidare. Jag ältar alldeles för mycket. Och jag kan analysera saker tills de går sönder. Och det måste jag sluta med. Och nåt jag absolut måste göra är att släppa alla mina gamla "ragg". Och hitta nya. =) Och det ska jag göra. Från och med nu ska jag inte tänka på någon annan. Jag ska leva i nuet. Wish me luck.

"Jag vet vad som måste göras. Ändå sitter jag kvar här i ett sista kapitel som jag har förälskat mig i.
Jag försöker att strida mot känslan men den är rädd och den spelar ett spel nu. Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur. Men jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder nånstans. Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans".

All the Good Ones are Taken

Låten som just nu går på repeat hemma hos mig:
http://www.youtube.com/watch?v=4C3SR7ogW48

Melissa Horn - New York
Vi sätter oss ner. Utan ett ord.
Som så många gånger förr, du beställer ett glas vin och jag en kopp te.

Och fast vi båda vill. Mer än någonting annat.
Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan.

Vi har blivit som dom. Någon tittar på oss.
Är det min tanke hon ser eller dina röda kinder som avslöjar mer.

Vi har blivit som dom. Som aldrig får bli.
Som sitter tyst på nått café, ingen får ju se att han är gift och hon är fri.

När jag går därifrån. Och du håller kvar.
Så vet vi båda att det är så här man mår när man hemligheter har.

När jag går därifrån. Utan ett ord.
Så vet vi båda två.. mmm

När jag går därifrån. Utan ett ord.
Så vet vi båda två.. mmm

Pinsamt..

...men sant.. jag tror jag har en liten idol-crush. PÅ en pojk. Jag med mina småpojkar... Men lammkött är ju godare än en gammal seg gris... faktiskt...Robin Bengtsson - Fields of Gold

RSS 2.0