TID

Lite gamla bilder från när Sofie och jag var och hälsade på Marielle i London 2009
 
Tid känner jag verkligen är en bristvara i mitt liv just nu. Känns som om jag bara jobbar, sover och är på kursen/pluggar i veckorna, och sen är det helt plötsligt helg igen, och då är den ofta fullspäckad den med.
 
Känns som om det var väldigt länge sedan jag bara hade en myskväll med någon av mina fantastiska vänner. Utan att göra något särskilt... utan bara umgås. Därför längtar jag så himla mycket tills på torsdag när jag ska ner till Marielle! Tre dagar av bara mys och häng med två av mina favvogirls! Behöver verkligen fylla på mina sådana förråd inför vintern, haha!
 
(Även om jag nog kommer ha lite ångest inför hur vi i min grupp sen ska hinna med delinlämning 2 som är på söndag kväll! GAAAH!)
 

Händelserik Helg


Oj vad vi har hunnit med många olika saker i helgen! Har nästan varit lite stressigt att vara ledig, haha! 
 
I fredags var jag på Jay Z med jobbet! Hur kul som helst även om min magkatarr ställde till det för mig lite på slutet så jag fick ta en lite tidigare hemgång än vad jag tänkt. Men det var mysigt att få komma hem till min fästman så klart! 
 
Sen direkt på lördag morgon när vi ätit frukost så bar det iväg till Norrköping där vi hängde med nästan hela familjen (ja, mamma och pappa, Marie och Daniel och Nisse och Olle, fammon var ju inte med).

 

På kvällen åt vi skaldjur och pratade och mös! Så himla härligt. Jag och Joppe sov i Nisse och Olles rum (men Nisse sov hos Mi och Daniel) så vi vaknade av Olle som ville gosa mellan oss i sängen - så himla mysigt! Eller ja, det var mysigt tills han började lukta lite suspekt och vi fick öva på helt andra föräldrakunskaper.. Men det gick bra det med! Vi är ett bra team, haha!
 
Joppe är verkligen Olles favorit om man säger så:
 
 
 
Sen på söndagen så tog vi tåget hem (har lämnat vår lilla lånebil nu, buhu!) och sen var vi på middag hos Joppes far på kvällen! Han och Ingrid hade precis kommit hem från en härlig vecka i Italien, så de bjöd på pasta och till efterrätt fick vi ett jättestort fat med ett massa god frukt. 
 
Hektisk helg - men väldigt MYSIG.

Firenze

 
Herre min Jesus! Nu är det bara EN YNKA LITEN VECKA kvar tills jag och Soffan drar till Florens för att hälsa på Marielle! Längtar något otroligt! Ska bli så himla kul, och jag har ju varken träffat Marielle eller Soffan sedan i somras! 
 
Kommer bli tre dagar med skratt, vin, skvaller, pasta och KÄRLEK! 

Mer från 30-årsfesten!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har snott lite bilder från Hilda från festen! :)  Även stulit en från Pontus facebookssida.. Hihi! Alla var så himla fina och det känns så himla kul att alla gått in för det så mycket! Henrik (Alan) vann tävligen för bästa utklädnad, men det var innan vi förstod att de två minions:en hade gjort sina outfits helt själva! Vilket jobb alltså! Så de vann egentligen, haha!
 
Har några bilder i min kamera också tror jag, så de kommer lite senare..

Bröllopsskor

Men shit vad svårt det ska vara att hitta ett par vettiga skor till bröllopet då! (Ja, jag vet att jag är ute i god tid och säkert kommer ändra mig hundra gånger men ändå! Dåligt utbud!).

Känns på riktigt som om man måste vilja vara sju år igen när man gifter sig. Och jag är emot barnbröllop. Det är bara en massa siden och satin och rosetter och gulligull, om det inte bara helt enkelt är skitfult.

Jag har hittat ETT par skor som jag vill ha. Och de är från Jimmy Choo. På riktigt.

 
OK, det KAN vara så att jag har lite svårigheter med att tänka mig in i att jag ska kunna gå i skorna utan att dö, och att jag ska ha råd med dem.

30-åringar (typ)!

Jag och Hilda hade ju vår gemensamma 30-årsfest förra lördagen! (Jag har ju redan fyllt och Hilda fyller den 24:e november så vi tog det lite mitt emellan så så där).

Så jäkla kul det var! Det var maskeradfest med filmtema! Så alla var utklädda till superfina karaktärer ur olika filmer. Var verkligen jättekul att alla hade gått in så mycket för det!

Så här så jag och Hilda ut:
 
Jag var Leeloo i Femte Elementet och Hilda var Forrest Gump - om man nu mot förmodan inte såg det.

Bokat kyrka.

  Nu är alltså kyrkan bokad. Ett helt ÅR i förväg. Helt sjukt. Men det känns lite mer verkligt nu! Längtar verkligen!   Vi har bokat en kyrka i mina hemtrakter, en kyrka som jag ALLTID har velat gifta mig i, sen jag var där första gången. Den är gammal och dragig och helt i sten. Tycker den är jättefin! Hägerstads Gamla Kyrka heter den, och ligger mellan Rimforsa och Kisa, fast på andra sidan Åsunden. 

RSS 2.0