Om ni undrar...

.. vart jag är... så läser jag bara denna blogg i dessa tider och ingen annan. Jag hinner inte ens skriva i min egen..

Världens bästa Schlagerblogg med Tobbe EK (som nog har mitt drömjobb)
http://blogg.aftonbladet.se/7


Fredagen - Grill & Le Bon Palais

I fredags var vi ute med hela teamet från jobbet.


www.grill.se

Först satt vi på jobbet och sörplade lite, innan vi drog inte till Grill för att äta en mycket välfötjänt flott middag.
Jag har varit lite skeptisk till Grill just därför att det är just Grill.. men jag måste äta upp min mössa. För det var fasiken bra! Asskön inredning och det luktade gott med grillat överallt och laga mat kunde de OXÅ!
Åt trerätter som allt smakade fantastiskt gott, och resten av herrskapet var oxå grymt nöjda. Grill får 5 A av 4 möjliga. AAAAA.


http://www.lebonpalais.se

Sen efter att vi hade ätit och sörplat diverse drinkar bar det vidare av mot Le Bon Palais. Där var det Ålandskryssning fast på land i Cougar town fast utan heta 45-åringar. Jag fick lystna blickar av män i 65-årsåldern och kände mig lite smutsig, fast efter en liten svängom på det underbara schlagergolvet så kände jag mig mest bara svettig och smutsen försvann. Jag kände dock att jag hade varit hett villebråd för piska farbröder om det inte vore för att min andra hälft var med (han slöt upp på Grill efter att en del av herrskapet lämnat). Men jag kan tänka mig att det är riktigt skoj om man är ett stort gäng som bara är ute för att dansa! Le Bon Palais får 3 A av fem möjliga. AAA (Avdrag för Ålandskänslan, köttmarknadskänslan och smutskänslan plus för Schlagergolv).

Efteråt åkte jag och pojk hem och sov hos Pojk - Kors i taket! Mest för att det inte ska bosätta sig fladdermöss där eftersom han aldrig är hemma.

Nya We Are the WorldUndra hur många gånger denna låt kan göras innan man kräks...?

ÅH!

Varför står det hela tiden på blogg.se:s första sidan om allt som Marie Serneholt bloggar om? Hon bloggar väl på Elle? Och Elle har väl inget med blogg.se att göra eller? Eller har jag missat något?
Och jag brukar bara störa mig men inte klaga, men idag kunde jag inte låta bli. FÖR, först skrev de om en bloggare som bloggat om att GREASE-musikalen (som fröken Serneholt är med i) inte alls sög (som alla recensenter skrivit) utan var jättebra! Och UNDER det (alltså PRECIS under) står det om ett av Maries egna nya inlägg. KAN DET BLI MER OBVIOUS att nån på blogg.se sitter och har en stor crush på Marie S?Inga kommentarer.. (Men titta hur hon ser ut!!)

..inget ont mot henne personligen. Men jag gillar henne verkligen inte.

Ingen Lägenhet

Förresten så blev det ingen lägenhetsvisning.
Vi kom gemensamt fram till att vi inte skulle klara av ångesten OM det nu var så att det inte var något fel på lägenheten... Vi tar så himla bra gemensamma beslut. I morgon har vi t ex tagit gemensamt beslut på att vi ska sitta hemma hos mig och dricka vin och kolla Melodifestival tillsammans med Hilda. Vi är bara så.. bäst.

Pensionsspara?

Jag ska bli vuxen nu. På riktigt. Och börjapensionsspara. Så att jag kan leva loppan och resa till Florida och Spanien och sånt som pensionärer gör sen när jag blir pensionär.

Men hur ska man spara...? I Fonder...?
Och hur mycket ska man spara egentligen...?
Och hur vet man hur mycket man får ut sen när man sparat klart...?

Vi har inget slags pensionsparande genom jobbet, så jag MÅSTE verkligen spara själv. Annars kommer jag bli en sån där bitter pensionär som sitter framför tv:n i min gungstol hela dagarna och muttrar om hur mycket bättre det var förr och hur odugliga och ouppfostade dagens ungdom är. Hujedamej.

Deltävling 1

Nu tror jag att jag har smält allt från helgen så pass mycket att jag kan skriva ett distansierat inlägg om lördagens melodifestival, utan att bli exalterad över Ola för att han ju är så go och gla och charmig och sånt.

OLA - UnstoppableJo, han är söt och go och gla och charmig. Men låten var ingen höjdare. Om man jämför med förra gången han var med, med Love in Stereo, så kickar 2008 års låt ass. Men eftersom ingen annan låt var bra av alla de andra låtarna som var med, så var det solklart att han skulle direkt till finalen.

JENNY SILVER - A place to stayEhm, vad var det med pekfingrarna och handviftandet. Jag hörde nog inte ens låten, jag var chockskadad.

LINDA PRITCHARD - You're making me hot-hot-hotOk, töntig titel. Men hon kunde ju faktiskt sjunga. Och det var en catchig låt. Jag gillade den faktiskt. Fast jag egentligen ville döma ut den.

PAIN OF SALVATION - Road SaltFörst och främst - Road Salt? WTF? Men sen; jag väntade bara på att låten skulle dra igång och trummisen och gitarrerna skulle komma in. Så när låten var slut och inget hänt kände jag mig bara lurad. Men jag tror man kommer lyssna på den sen. När jag har köpt skivan. den är nog bra att hångla till. Men i Melodifestivalen ska den inte vara!

ANDERS EKBORG - The SaviourMen orka! Läste förresten att anledning till att han inte gick vidare var för att folk tog det för givet trodde han. HA HA HA! Fortsätt tro det du.

JESSICA ANDERSSON - I did it for loveMen om man inte har rösten för att klara av en sådan låt så ska man inte sjunga den heller. Lägg ner.

FRISPRÅKARN - SingelDen som varje år bestämmer att: "Ja, men, det klart vi ska ha en raplåt i Melodifestivalen" borde skjutas. Och den här var den sämsta låten ever. "Jag är en fan av one night stands, släpar hem dem, tar nummeret men det är mest för att, kommer aldrig höras igen.." typ. Vilket skämt. Han kommer aldrig mer få ligga.

SALEM AL FAKIR - Keep on WalkingMe like! Bästa låten, men ingen direkt schlager. Tror tyvärr inte den har så stor chans i Oslo. Men jag kommer def. lyssna på den när jag köpt skivan.

Så! Nu har jag lättat mitt hjärta.

(Alla bilder från www.svt.se)

Teasing.

Nämen titta, min drömlägenhet!

Den är till SALU, ligger på söder, har en klädkammare som med min livliga fantasi kan göras om till en väldigt liten walk in closet. Det är en trea, med öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats. Det är ett vackert nybygge inte alls långt från t-banan eller götgatan.
Jag vill bo här.

Men tyvärr så har ju jag och pojkvännen kanske inte varit tillsammans eller träffats så pass länge så att det är OK att vi flyttar ihop riktigt än. Jag tror t ex att min mamma skulle protestera mot att jag flyttar ihop med någon som mor och far inte ens har träffat. Sen skulle de givetvis protestera eftersom det betyder att jag inte kommmer flytta hem till Östergötland redan i morgon men det kommer de ju klaga på även om vi inte flyttar ihop på två år...

Så för att lösa problemet har jag bokat en visning för oss.
Vi ska kika på den på torsdag och kolla på varför den inte är såld än. Nåt fel måste det ju vara på den. Annars skulle den ju inte finnas kvar. Så då kommer det ju kännas som en stor börda lyfts från mina axlar. SKÖNT!


Bebis!

Jag och min kära pojk har blivit tre!
Vi har nämligen skaffat oss en liten bebis. Den är rektangulär, vit och heter Wii!
Vi har även skaffat oss New Super Mario Bros för Wii, som är skitroligt!Men jag vill ha Wii Fit oxå! Testade på det när vi var hemma hos Angelica på mysbrunch i lördags, och jag blev helt såld. Det är skitjobbigt! Jag kommer kunna säga upp mitt SATS-kort! (Läste förövrigt om en tjej som kände sig så tjock och ful att hon inte vågade gå ut och träna som köpte Wii Fit och gick ner 50 (!!) kilo. Det ska inte jag göra men ändå, COOLT!).

Men tyvärr verkar det vara slut överallt! Min pojk skjutsade runt mig över hela stan igår och det fanns ingenstans! Men jag ger inte upp så lätt. SKA HA!

RSS 2.0