Min nya kopieklänning

Igår skulle jag in på Gina och lämna tillbaka lite misstag som jag inhandlat. Och då hängde den där. Och jag kunde inte låta bli att köpa den. Mina nya sommarpartyklänning. Fast jag vet att jag absolut inte kommer vara ensam om den. Det är nämligen en Elise Ryan-kopia. Men den var såååå fin. Och självklart kommer ju ingen vara lika het i den som jag ändå ;p.


Obs. Lägg märke till att jag inte orkade ta av mig skorna och byxorna därför ligger runt fötterna på mig.
Och just det, den är inte orange, den är gammelrosa...

Varning för Watchmen

OBS! Se ej denna film. Den är inte ens värd knapptryckningarna för att ladda ner den. Och släng absolut inte ut några biopengar på den.

Jag var och såg den med Hilda ikväll. Och det var det absolut sämsta jag sett i hela mitt liv. Och det mest absurda. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta.

Och den ÄR inte bara lång, den KÄNNS ÄNNU LÄNGRE.

Och jo Hilda, den ÄR sämre än Hollow Man.


Kelly and Me

"This is gonna sound kind of silly, but I couldn't help but notice, the last time you kissed me, you kept both eyes open,  can you tell me what does that mean?"


Kellys skiva är bra.


My life would suck without you...


Peace and love.


LUNCH

Nu har jag lunch. Tjoohoo. Vi kan inte surfa FB på jobbet längre. Det tycker jag är tråkigt. Speciellt för oss som faktiskt inte har missbrukat det. Vi som faktiskt bara är inne på fb på lunchen. Eller när vi har en spontan rast. Orättvist.

Vi måste göra uppror mot världens orättvisor.
Som att bröderna Schulman faktiskt tjänar pengar på sitt utseende.

I-landsproblem.Om man var tvungen att ligga med en av dem... vem skulle man välja då...? Lutar åt Calle eftersom han är minst motbjudande att titta på, men å andra sidan så är det ju Alex som ÄR Schulman från början, calle är ju bara en liten wannabe. Undra vem som är smartast av dem... Pest eller Kolera?

Tur att min lunch är slut snart. Detta börjar spåra ur.

Iphone v Telenor

(jo, nu har jag lärt mig att jag kan skriva ett v och så betyder det hjärta. det har min kompis Joinas lärt mig. sött. moahhaha!)Idag berättade Telenor att de har börjat sälja Iphones genom att lämna ut äpplen på tunnelabanorna. Detta är något som händer ganska ofta. Att folk delar ut något gratis för att visa att något annat finns. Men det händer aldig när jag är ute någonstans. Det mest upphetsande jag har fått någon gång var en svettig kanelbulle som jag inte vågade äta för han som gav den till mig såg ut som en sådan där som inte tvättar händerna efter att han har kissat/gjort andra saker. Ja, den var inplastad, men vet man egentligen hur bra plast skyddar?

En ekorre någon?

Fick ett mail om vad min kära vän Sofie sysslar med på jobbet.. hm. Någon har för lite att göra.
Men åh, vad sött.

Jobbig dag idag.


Jag vet att jag har valt nåt som inte gör mig väl.
Och om du inte saknar mig så har du dina skäl.

En annan rolig sak!

Idag addade en kille som heter Phillip mig på FB. Och jag fattade inte alls vem denna Phillip med konstigt efternamn var. Han hade en väldigt konstig profilbild oxå. Men sen såg jag att han var vän med några av mina Skövde vänner och då fattade jag plötsligt. Det var ju Phil. Kanada-Phil som jag hånglade med ibland under mitt första Skövdeår!

Helt sjukt att han fortfarande kom ihåg mig. Och helt sjukt att han kom ihåg vad jag hette. Och mycket förvånande att han tagit reda på vad jag heter i efternamn. För det visste han inte.. Men skoj. Han är en skojig prick.

Nu fattas bara att Tom (så mycket britt så att det är nästan inte finns) oxå kommer på vad jag heter i efternamn (för jag har tyvärr ingen aning om vad han heter i efternamn) så har jag någon att bo hos när jag åker till London oxå.

Andra Chansen

Hm. Andra Chansen. Kan ha varit världens mest långtråkiga program. Och det säger jag! Som älskar allt som har med Melodifestivalen att göra och lite till. Det märktes att de bara gjorde allt de kunde för att dra ut på tiden så att programmet skulle bli 1 1/2 timme långt.

Och hur röstar svenska folket egentligen? Caroline Af Ugglas? Eller vad hon nu heter..? Lili och Sussie slog BWO med en Modern Talking-låt som gör att jag bara tänker på Kisa Folkets Park och Mattias Johansson? Jag gillar Sarah Dawn Finer men jag tror inte hennes låt har en suck i Eurovision Song Contest.

Nej, jag ville att Star Pilots skulle gå vidare. Tror att deras låt hade haft en suck i Moskva. OM det nu mot förmodan skulle vara de och inte Mums Zelmerlöw som gick vidare i den stora finalen..Nu är det bara fem (5) dagar kvar tills jag får se min Mums live.

UTMANAD!

den här listan skickade Tove till mig.

Fyra tv program jag brukar se:
Bones, NCIS, Gossip Girl, Criminal Minds

Fyra saker jag gjorde i går:
Åkte tåg, köpte Melodifestivalskivan, tvättade och bakade Scones (husligt!)

Fyra saker jag längtar till: 
Min nästa dejt, sommaren, åka till London med Soff, när Joko flyttar hit.

Fyra saker som står på min önskelista:
Fred på jorden! Att Mums vinner Melodifestivalen, ett obegränsat shoppingkonto, fler bokhyllor.

Fyra saker jag avskyr: 
Bitterfittor, slaskväder, oärliga människor, krig så klart.

Fyra saker jag tycker om att göra:
Resa, läsa, umgås på diverse sätt, äta god mat.

Fyra saker jag åt i går:
pizza, rädisor, färskost, scones.

Fyra personer jag skickar den här listan vidare till:
MalinHilda,  Krizz och sen har jag inga fler bloggande vänner.

RSS 2.0