Friday Morning Breakup

Nu ska jag ta tag i mitt liv. På riktigt. Oj. Måste skicka in min deklaration. För jag kan inte inte deklarera på internet. men men. Var det nån som trodde att jag skulle gå upp tidigt och springa? För i så fall kan ni inte känna mig så väl. Klart jag inte gjorde! Men idag! Då gick jag jättesnabbt (nästan: jag-är-jättetjock-och-med-i-du-är-vad-du-äter-och-måste-visa-för-kameran-att-jag-verkligen-försöker - snabbt) ca tio minuter, som det tar och gå till spåret jättenabbt. Och sen sprang jag det långa spåret ca 2,5 km... det tog ungefär en kvart.. vet inte om det är bra eller dåligt.. och det skiter jag i oxå.. för jag rörde på fläsket. Sen gick jag hem jättesnabbt igen. Det känns skönt i alla fall.. Nu är det svåra bara att göra det nån mer gång. Gärna inom en vecka i alla fall... Hm..

Förrsten. Ska åka och hämta Sandra sen. Ska bli så himla skoj! Måste städa! Men men. Första gången hon är och hälsar på mig här ju! Och hon var ju aldrig i Skövde heller, skäms på henne! Men det ska bli asskoj i alla fall. Och sen i morgon ska vi åka till Emelie i gbg. Och anna och mia skulle oxå komma tydligen. Var ju en miljard år sen man såg dom! Spannend! Nu måste jag nog färga håret kanske. Om jag orkar.


Fit For Fight?

Jag är verkligen inte i bra form har jag kommit fram till. Inte nog med att jag typ var öm i hela kroppen efter allt dansande i lördags, jag fick även nästan ryggskott efter min lilla ommöblering i sovrummet igår. Helt seriöst, jag kan nästan inte böja mig åt sidan. Jaja. Så nu hade ju jag bestämt mig för att göra någonting åt situationen. Jag skulle ut springa efter jobbet idag. Men sen kom jag ju på att jag hade två filmer som jag inte hade sett som ska lämnas tillbaka i morgon. Så då var ju jag tvingad att se dom.

Save the Last dance 2: man hör nästan på namnet att detta inte kommer bli så lyckat. men det är coolt att se när dom dansar. Jag vill oxå vara världsbäst på att dans!
American Dreamz: med ZZZZ.. Kvällens överaskning. Hugh Grant är ju alltid bra. Och det var en rätt skoj film. Rekomenderas faktiskt att i alla fall se en gång.

Jaja. Men eftersom jag nu inte hann med att springa ikväll, så ska jag gå upp tidigt i morgon bitti och göra det. Detta har jag sagt innan, och sedan sovit, läääänge, men nu ska det verkligen bli av. Har till och med laddat min Ipod med skitbra springig musik. För det är ju bland det viktigaste som finns när man ska springa. Bra musik. Och att man inte dör. Och eftersom jag inte har sprungit på cirka 4 månader borde jag kanske inte springa så långt. Kanske till Ica och hem igen.

Hildas Utmaning

Fyra arbeten jag haft i mitt liv: Hm. Café Sommaro, Café Gränden, Pelles Photo och Hennings Kläder. Nu och hur länge?
Fyra filmer jag kan se om och om igen: X-men, Moulin Rouge, Girls Just Wanna Have Fun & Dirty Dancing. Meeee Love.
Fyra städer jag bott i: Ehm. Kisa är en stad va? och så Linköping, och Skövde, Och nu Lidköping. Shit vad jag är berest.
Fyra tv-serier som jag gärna ser på: Buffy, CSI (bara LasVegas alltså. Inte de andra töntiga) Grey's Anatomy och Desperate. Men det känns som om jag missat nåt viktigt.
Fyra ställen jag vill åka till: London, Australien, Las Vegas och resten av världen.
Fyra webbsidor jag besöker dagligen: thepiratebay, fast bara för att observera självklart. Hotmail, eniro och... Jag surfar verkligen dåligt.
Fyra favoriträtter: Tacos, Flygande Jacob, Lasange, Plankstek.
Fyra ställen där jag trivs: I min säng, på Äspö hos fammo, hos vänner, på dansgolvet.
Fyra personer jag ofta tänker på: Mig själv, Gustav, Alla mina vänner (Kan inte bara ta fyra. Funkar ju inte).
Fyra personer att utmana: Öjje, Malin kanske? Tror inte det finns nån mer.

Jag Sorterar Mitt Life

Måndag. Ledig. Efter en sjukt rolig helg. Jobbade i lördags. Sen gjorde jag mig i ordning och drog till Skövde där Öjje hade fixat värsta nice:a partyt. (OK, så jag skippade 50-årsfesten, och ja, jag är ond). Malin var där ju! Och Jimmie! som gjorde suspekta drinkar. Fråga inte vad som är i, bara drick. Det var nog måttot. Sjöng singstar och hade skoj. Sen skulle vi till Kåren trodde jag. Men inte. Boggan! Och det var tur för det blev en lyckad kväll. Shakade rumpa massa! Och det var fett med nice. Kvällen slutade på Öjjes soffa eftersom jag (Surprice!) missade min buss. Och det var trevligt. Jag hade en sjukt trevlig kväll. Pratade en massa skit med roliga människor. Och hade det bara.. bra! Måste göras om. Eller en del av det i alla fall. Kanske borde akta mig för att missa bussen nästa gång. F'låt.

Oj. Jag har varit så himla duktig idag så ni förstår inte. Jag har städat hela lägenheten, och då snackar vi överallt. Till och med under sängen., och toaletten självklart men den städar jag nog ungefär.. jätteofta. Sen har jag tvättat oxå.. Ungefär tre tröjor som var mina och en miljard skjortor och t-shirtar och tröjor som var Gustavs. Han måste svettas nåt enomt. Men det bästa av allt är att jag har sorterat mina skor och väskor! Jag kände att det var dags för det. Och efter att jag slängt bort några som ska ges bort/slängas insåg jag att jag äger 26 par skor. Men det är ju absolut inte tillräckligt. Det är Soffans fel. Hon har gjort mig till en Sko-person. Sen fotograferade jag alla mina 26 par skor och skrev ut bilder på dom som jag sedan klistade fast på lådan som jag köpt för att förvara dem i. Alla fick dock inte plats. Men det gjorde inget. För jag måste ju ha vissa i hallen, och andra på skohyllan i garderoben. Då så. Vissa anser säkert att detta är jätteintressant att läsa om men de flesta tycker antagligen inte det. Så därför ska jag sluta nu.

TRISTESS ÄR ETT FULT ORD

USCH vad trist jag har haft det idag. Jobbat. Tror det var inne ungefär tio pers på hela dagen. Kanske en underdrift men vad the sjuttsingen. Skit samma. Trist var det i alla fall. Men jag har fått ett nytt spel till min mobil av fredrik, som jag jobbade med idag. Han har ett märke i huvudet fortfarande. Oops, haha.

Seeeen när jag kom hem pratade jag med min smurf, Joko. Joko är en blå smurf. Ja, eller hon var det i alla fall den där dagen. Du vet. Miss you love, och våra modevisningar m.m.

Men idag hände det en jobbig sak. På vägen hem från jobbet, gick jag till Garströms och köpte en bananbakelse. Sen vräkte jag i mej halva den medans jag väntade på att joko skulle ringa. Sen var jag mätt. Så jag nästan kräktes. Men sen, när jag pratade med joko, hoppade elvis upp på bordet.. och då bad jag honom snällt hoppa ner, sen inte sååå snällt. och sen bankade jag i bordet för att han skulle hoppa ner, men det enda som ramlade ner var min bananbakelse. Ja, eller resterna av den i alla fall. Och givetvis hamnade den ju med det göttiga neråt, mot golvet. Som ni märker har detta varit en väldigt händelserik dag i mitt liv. THE END.

come on come on come on

jaha ja. nu ska man bli en sån där som alla andra. eller nee. man kan ju hoppas på att man kan göra något som är någorlunda originellt. kanske kanske är det nån som är lite lite intresserad av vad jag har att skriva. annars kan det ju alla fall vara ett bra ställe för sånna som man inte snackar så ofta med att få lite update på vad som är på gång i mitt liv. vilket iof inte är mycket.

Jo, jag har i alla fall skickat in en ansökan till vhs. Äntligen. i fredags. tur att jag är ute i så god tid jämt. men jag sökte i alla fall till grafisk formgivare i norrping. skulle vara helt sjukt skönt att komma in där. men det gör jag ju inte. kom inte in förra året och har ju glömt (varit för lat) att göra om högskoleprovet och få 2.0 (eller hur, matte är min starka hemliga sida). Men en sak är i alla fall säker. Jag ska flytta. Så kan det gå.

Jaja. kikade igenom min dator. Så mycket skit man har. Men hittade i alla fall mitt Sahara Hotnights foto från Rookie för hundra år sen. Då när jag intervjuade Crusified Barbara och tyckte dom bara var dryga och äckliga. Tycker jag nog fortfarande. Första intrycket består länge. men men. Guuuuud vad stolt jag var över det kortet. Tyckte det var så grymt coolt. Jaja. Det var roligt.

RSS 2.0