Elle + Top Shop = Sant

VIP shopping på Top Shop på Sergelgatan med Hilda! :)


Too Much?

Denna här är väl inte Too Much för ett bröllop va? ;p Blivit KÄR, haha! Varför ska man smälta in när man kan sticka ut liksom?

 

Ps. Den är alltså rosa, inte vit.. och den är från Topshop.com


Hunger Games

Nyss sett Hungerspelen med Hilda! Sjukt bra film!

Nu MÅSTE jag ju läsa böckerna.. De får nog flytta upp några steg på min "måste läsas"-lista!

 

TRAILER HÄR!


Lina Love

På dejt med bästa Lina, som äntligen kommit hem efter att ha varit borta - alldeles för länge - i Indien.

 

 


Saker att se fram emot i veckan!


GlossyBox

Denna vecka väntar jag min allra första GlossyBox! Om jag ser fram emot det? JA! Om jag eventuellt kan bli väldigt besviken? Väl medveten om det. Men jag hoppas att jag inte blir det...


För er som är ännu mer efter än vad jag är så är glossybox en prenumeration som går ut på att man för en liten nätt summa varje månad får en box med diverse skönhetsprodukter hem i brevlådan som man får testa på. Låter himla kul tycker jag! Man vet aldrig vad man får - och värdet av produkterna är skyhögt! MYCKET högre än vad man betalar.. men så finns ju oxå risken att det bara är crap. Men jag provar på.. man får ju avsluta prenumerationen när man vill :)

Och eftersom jag snart får min första paket - så kommer även snart oxå min dom...

New Shoe nr One & nr Two

 

 

 

Båda skönheterna är från Bianco i Gallerian där jag tog ett stopp på väg till Kungsträdgården idag. Först skor och sedan sol och god mat på en nästan inte alls (jag fryser ihjäl och dör) kallt. Nu är våren här!!


AW med Le Gang

Nu börjar jag vakna till liv igen.. Jag är allvarligt för gammal för sånt här, haha!

Vi hade en helt sjukt rolig AW med jobbet i fredags! Eller, med jobbet.. ja, det var väl så från början kanske.. men inte sen så mycket.

Vi började i alla fall på Ljunggrens på Götegatsbacken, där tydligen världens bästa bartender jobbade - för han gjorde sjukt goda drinkar! Hilda var förbi en sväng till sammans med Viking men de drog hem tidigt.. Sen kom Öjje och Daun förbi oxå - jag har helt fantastiska vänner! Öjje klickade så klart med alla helt sjukt mycket och vi fortsatte festen på nåt annat ställe som låg på söder innan det bara var jag, Öjje och 2 andra sköna människor kvar - och då fick vi snilleidén att vi skulle dra til BAR 54 och skaka rumpa. Sagt och gjort! Så jäkla kul när man bara är ett litet gang och inte bryr sig ett skit om alla andra på stället, haha!


Och sen hamnade vi på efterfest i Gröndal. Fråga mig inte varför - jag ville hem till Öjje och köra lips, haha!
Hur som haver... tror att jag var hemma vid femtiden... Vilket är alldeles för sent för en liten pensionär som mig. Så hela helgen har i princip gått åt till att SOVA. Skönt iof, men inte så händelserikt.

Påskmys


Nu har älskling bokat in påskmys åt oss!!!! Hur himla lyckligt lottad är inte jag dååå??? :)

PÅSKEN PÅ HOTEL J  (från www.hotelj.com)
Under påsken 2 - 15 april har vi fredagsmys alla dagar på J. Ta båten ut till oss från Nybrokajen . På Restaurant J väntar en fördrink och därefter en tvårätters middag i vårt marina brasserie. Promenera upp till Hotel J och sov gott i ett av våra fina Newport-designade rum där en överraskning väntar. Få bästa start på dagen med vår härliga frukostbuffé. Ni får också möjlighet till extra sen utcheck, morgonrock och tofflor på rummet.

ÅH! Det ska bli så himla, himla mysigt!

Business & Vårkänningar


Allt från H&M


En ny kavaj till jobbet, och superfina linnen som skulle vara sååååå himla fina när det blir lite varmare! :)

NYSHOPPAT


Tröja: Filippa K, Jeans: Gina Tricot


LÅNGT uppehåll..

Så här långt uppehåll har jag nog typ aldrig haft på bloggen.. Men jag har verkligen inte alls haft lust att blogga. Jag har verkligen vantrivts något fruktansvärt på jobbet och all min energi har gått åt till att inte gräva ner mig totalt i mörkret, haha!

Men nu har jag fått lufta mitt hjärta och förändringar är gjorda och det känns så sjukt skönt!

Så nu är jag tillbaka! Back with a bang! För helt plötsligt är det jättemycket jag vill skriva om.. Konstigt.. från att ha varit hur tomt som helst så finns helt plötsligt massa att skriva om, haha!

RSS 2.0