MALTA

Nu är jag hemkommen från Malta!
 
Och vi har haft en helt sjukt trevlig resa! Hilda är absolut godkänd som framtida respartner - och jag tror faktiskt att det är ömsesidigt, haha! 

Första dagen var Krizz ledig, eftersom 1 maj är en helgdag på Malta också! Då åkte vi till den gamla huvudstaden Mdina och hängde där; kikade på grejer (St Pauls Catacombs bland annat), köpte souvenirer, drack vin och åt banoffie pie (sjukt gott!). 

 
 

 
På torsdagen och fredagen så jobbade Krizz, och då hängde jag och Hilda mest på klipporna nere vid vattnet och solade och läste böcker och hade det allmänt superskönt. Åt Nutella och Banan/Jordgubbscrepes gjorde vi också. Och på fredagen så var vi på fiskspa också! Sjukt kittligt i början, men sen mest fascinerande, och fötterna blev nog faktiskt lite lenare också. Vi var ute på en jättebra restaurang som hette Temptasia (man satt som i små tält) och åt på fredagskvällen också!
 
 
 
 
På lördagen började som vanligt med frukost på mint, innan skulle vi ut och gå en jättemysig långpromenad från en liten by till en utsiktsplats som heter Dingly Cliffs. I guideboken stod det att man skulle gå från byn till ett litet kapell och sedan ta sikte på den stora golfbollen (ett radiotorn tror jag) och så skulle man komma fram - jätteenkelt. Bara att så enkelt var det ju inte. När vi kom till kapellet så såg vi ingen jäkla golfboll. Vi gick vilse i ungefär tre timmar innan vi gav upp och tog bussen till Dingly Cliffs istället.. Och på kvällen var vi i Valetta och åt middag på ett sjukt mysigt litet indiskt/arabiskt/matesiskt stället och firade att Krizz hade fyllt 30 - grymt trevlig avslutning på resan!
 
 

 
 

Så Här Tycker Folk
Postat av: Kristin

Riktigt bra sammanfattning! Saknar er redan. Kom tillbaka!

2013-05-07 @ 17:07:08

Vad Tycker Du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Taggar
RSS 2.0