Och på tal om Talanglöshet...

Så såg jag denna bild på Marie Serneholt i affären igår. Ser hon inte sjukligt smal ut?

Kolla in axeln och armen liksom! SCARY!

 

 

Oskarp bild men ändå.. Såg den när jag la upp alla varor på bandet, så det blev lite panik! Haha!


Första tävlande till Mello 2013

Är väl inte superimponerad av fröken Fredenwall.
Cool låt men hon sjunger ju inte skitbra direkt.. Eller?
 
 
Hon var alltså med och tävlande i Sveriges Radios tävling "Svensktoppen Nästa" där vinnaren alltså vann en plats i Mello. Så det är därför hon är klar före alla andra...

Bullbak med Öjje!

 
 
 
 

Igår hade Öjje och jag bak-kväll! Ja, vi bakade alltså! Bullar och muffins blev det!

 

  

Bullarna blev jättefina men muffinsen sjönk ihop istället för att bli puffiga! Värdelöst! Och ändå följde jag receptet till punkt och pricka.. *lite småsur på riktigt*

 

 


New Shoes Igen

Ojsan, Hoppsan!Men visst är de fina? Ska prova med lite outfits hemma sen.. Så får man se hur det blir.. Tack för Öppet Köp! :)

 


Hittade dem äntligen!

Nu har jag hittat stövlarna från mina drömmar! På Scorett! Kunde inte låta bli att köpa dem!
Har ju letat efter rätt stövlar... för evigt känns det som! 1 299 riksdaler kostade de, men det är de lätt värda! Supersköna och fina och PERFEKT KLACK! I borstat skinn dessutom - så jäkla fint! 
 

Läget då...

OK, vart börjar man nu liksom.. Det har ju skett en hel del förändringar i mitt liv. Förra gången jag skrev var ju i typ mars.. Som jag var aktiv på riktigt. Och det var väl ungefär där som det hela började på allvar kan man säga. Min lilla livskris.. Började fundera väldigt mycket över vad jag egentligen ville med livet. 
 
Först och främst var det mitt jobb som var problemet. Jag mådde sjukt dåligt med hela situationen på jobbet och vantrivdes något fruktansvärt. Som tur var hade jag folk i min närhet som jag kunde lufta hela situationen med, och som kom med grymma råd och pushade mig att ta steget att verkligen aktivt leta efter ett nytt jobb. 
 
I och med att jag mådde så himla dåligt på jobbet så började det visa sig att min och min sambos relation kanske inte riktigt var exakt så bra som jag trodde. Vilket oxå ledde till att vi tillslut har bestämt oss för att gå skilda vägar. Även om vi inte är helt överens kanske. Men jag tror verkligen att det är det bästa för oss båda och kommer leda till att vi båda blir lyckligare i framtiden. 
 
Det känns sjukt jobbigt så klart eftersom han är en helt fantastisk människa och vi har så himla roligt tillsammans, men om kärleken inte finns på samma sätt längre och man har tappat lite tilltro till varandra så går det helt enkelt inte längre.
 
Nu har jag nytt jobb som jag trivs jättebra på (även om jag bara jobbat här i typ tre veckor än) och R & jag är just nu i processen att sälja vår gemensamma lägenhet, och jag letar nytt boende. 
 
Även om det känns sjukt jobbigt att vid 29-års ålder göra en helt ny start i livet; med nytt jobb, nytt boende och att vara singel igen, så känns det fortfarande som helt rätt beslut och jag ser fram emot allt jag kommer få vara med om, och att äntligen få utvecklas i mitt arbete igen!
 
Det är liksom bara att köra på, haha! 

Matchdags!

OJ. Idag ska jag spela min första match på ca 11 år.

Har ju varit sugen på att börja spela fotboll igen ganska längre, men inte riktigt känt att jag har haft tid. Men iom att jag numera har lite mer ledig tid att ta död på, så tänkte jag att: Vad sjutton, nu KÖR jag!

Så genom en vän så kom jag i kontakt med ett fint litet korpen-lag som heter Bråkmakargatan, och som så klart består av en massa fd Vimmerbybor - vilket ju är extra kul. Känner igen några av tjejerna till utseendet även om jag har noll koll på vilka de är.

Och idag ska jag alltså träffa alla för första gången OCH spela min första match. SCARY!
Men det ska bli så jäkla kul :)

New Nikes

Me got me some new shoes. Gilla!

 


Första Träningen

Nu är semestern över.. Ska skriva lite mer om allt det sen.. Har ju börjat nytt jobb och massa nu ju! SKOJ!
 
Men i alla fall.. Nu är det dags att ta tag i träningen igen (fast jag har faktiskt sprungit 3 ggr under semestern) och i kväll blir det SH'BAM! Tycker det är sjukt roligt, men mycket beror ju på vilken intruktör det är, och nu jobbar jag ju, och därför även tränar, vid Hötorget, så jag har inte testat denna tjejja ännu. Men känner mig sjukt duktig i alla fall. Och det är väl huvudsaken med träning, eller?

OJ!

Haha, helt sjukt att jag faktiskt fortfarande har i snitt ca 5 besökare om dagen. Vilka är ni egentligen?

Tänkte för övrigt att jag kanske skulle börja skriva lite igen. Det har hänt väldigt mycket men jag mår sjukt mycket bättre nu och tycker saker är roliga igen. Och då vill man ju skriva om det så klart.

PÖSS

RSS 2.0