Mirakel kan ske..

Vet ni vad som hänt...? Comhem har gjort nåt ganska bra faktiskt! Hurra.
Deras nya virala reklamfilm är faktiskt lite rolig! Anpelar på massa klassiska You tube klipp, t ex min favvo, Skogsturk.


*hihi*


LYCKLIG!

Just nu känns allt ganska bra faktiskt. Hurra! jag visste väl att 2009 skulle bli the year....
Som Marit Bergman sjöng och jag skrev på min kalender när jag beställde den för ungefär ett år sedan exakt - This Is The Year - 2009!

Jag har blivit TL på mitt jobb t ex. Något som jag velat sjukt länge. Ska bli en grymt rolig utmaning!

Och i fredags fick jag min fierce business woman purse! Min älskade Mulberry Bayswater.
För att den förstjänar jag nu när MOI är CHEF.

Och bilen går bra...!

Livet leker. Mumma!
(Dock innebär det ofta när livet leker att man inte hinner blogga så mycket.. men det är det värt!)

Busy Bee...

Ååååh, det händer så himla mycket intressant i mitt liv just nu så jag har inte haft tid att blogga. Inte lust heller egentligen. Men så kan de ju vara ibland.
Nån gång ska jag dock återkoppla till saker jag gjort för det finns saker som är värda att nämas. Men inget jag kan gå in på nu. Jag hinner ju inte. För jag har inte tid. För jag jobbar och tar en femminutare just nu.

Men jag och darling Soff var på bio igår. På Coco Avant Chanel. Jag hade inga förväntaningar överhuvudtaget faktiskt. Att den skulle vara lite annorlunda kanske. Och det var det! Den var alldeles, alldeles underbar!Den är sjukt snygg, och Audrey Tautou är fantastisk! Och handlingen är bra och kläderna är mumma.
Sjukt bra film! Den första filmen på länge som jag känner att jag faktiskt skulle vilja köpa på DVD (eller Blue ray kanske) när den kommer och se den om och om igen.

Roliga Hollywood Fruar

Älskar denna!BTW

By the way...

Detta är vad man hittar om man söker på Kisa på google.. Bilder... Hm..

 

Äre inte vajjert?


Hem!

Idag åker jag hem till Kisa ju!

Ska bli jättemysigt... äta mammas mat, sova länge, bli lite ompysslad. Just själva ompysslandet är något som jag saknar sjukt mycket med att vara singel. Bara någon som är där och kan hämta en bok/ett glas vatten/tv-kontrollen om man bara inte orkar gå upp ur sängen. Det är ÄKTA kärlek det.

På lördag blir det utgång i Lkpg med Joko och Jessica! Tjooo! Ses i vimlet i storstaden (eftersom det bara finns tre utställen ca)!

PÖSS

My new bag

Jag har ju väääldigt länge haft en crush på världens vackraste väska (var senast i lördags och klämde och luktade på den på NK) och nu verkar det ÄNTLIGEN som om den kan bli min snart...


Världens vackraste och mest klassiska väska: Mulberry's Bayswater i Oak


Återkommer med den rafflande avslutningen...

Erik Grönwall

I morgon ska jag hem till Kisa. Och på fredagen kommer vi självklart att sitta klistrade framför TV:n och kolla på Idol. (Så blir det när man kommer från en musik-familj där alla sitter på Julafton och mamma spelar gitarr och vi sjunger Strålande Stjärna och etc). Självklart håller vi på Erik. Han är så grymt bra! hans röst är helt otrolig och jag kan lyssna på detta klipp hur många gånger som helst!


Herr Grönwall (Nej jag är inte tänd på honom, jag vet att han är ca tolv år).


Min teori börjar krackelera...

..hm.. Det här med att "Alla män är otrogna svin (jag kommer aldrig mer kunna ha ett normalt förhållande)" - teorin som jag har haft ett tag nu.. tillsammans med många av mina vänner.. den har börjat spricka lite grann faktiskt..

Igår var jag nämligen ut och drack lite vin tillsammans med en person av det motsatta könet.. och han visade sig faktist vara helt normal. Han hade inte flickvän.. inte ens en sån där som det är väldigt dåligt med jsut för tillfället eller nåt! Och han hade inte varit otrogen när han hade haft flickvän (sen kanske man inte är jätteärlig när det gäller sådana saker andra gången man träffar någon men men). Och han hävdade bestämt att han inte gick ut för att dra hem ett one night stand.. längre.. men ändå.

Så det kanske finns hopp för världens ändå.

(Observera dock att detta inte på nåt sätt är en kärlekshistoria utan bara ett konstaterande om att det faktiskt finns vettiga människor i världen).

Bra saker, och dåliga.

BRA SAKER:
Igår var jag på Soffs 25-årsfest. Massa trevliga flickor med massa trevlig mat och trevligt vin. Det var verkligen jätteskoj att träffa Madde igen oxå (som var med i Barca). Sen senare så fick Soff sms från sin syssling som hon fick reda på för en vecka sen att hon hade, och han och massa kompiar kom dit med. Grymt trevligt folk! Sen skulle vi gå ut men det är inte lätt att komma in någonstans när man är 3 tjejer och 5 killar.. hm..? Dessutom hade Soff glömt sitt leg. Allvarligt (jag är ledsen Soff) hon SER INTE ut att vara under 18 år.. Men vi kom verkligen inte in någonstans.. Så vi åkte hem till Soff igen och festade vidare.. (eller jag somnade på Sofies soffa). Men det var en jätterolig kväll! STÖKiG!

DÅLIGA SAKER:
Min underbara blå klänning som jag skulle ha på mig igår, kom inte fram i tid!! Det STOD i mailet att den skulle kommit senast i onsdags.. STÖRIGT!


Stockholm Live on the Moon

Ikväll var jag och Hilda och Soff på Stockholm Live on the Moon på Blue Moon bar. Och det var SÅÅÅ SJUKT bra!! Vi höll på att dö av garv. Och Soff som inte ens gillar Stand Up höll på att trilla av stolen av skratt!
Jag har aldrig gillat Nour när jag har sett henne på tv i Melodifestivalen och Ballar av Stål coh sånt, men hon var så sjukt rolig! Jag Kodjo var oxå jättebra! (Tack Fredrik).

Mer Stand Up åt folket!I morgon kväll blir det Soffs 25-årsfest med massa flickor som ska ut och skaka rumpa! Det ska bli så skoj!


RSS 2.0