Härlig Helg!!

Åh vilken härlig helg jag har haft!

Den började med lite thai och vin tillsammans med massa djupa talks hemma hos Lina. Sen drog vi hem till mig för Mos kommer över en sväng och hade med sig sin lilla Puma. Ja, hennes lilla hund alltså. Så söt.
Jättehärlig och galen fredag.

På lördagen drog jag tillsammans med future Husband (som förövrigt heter Rickard... tydligen vet inte folk vad han heter eftersom jag bara skriver future husband eller honey eller sånt sött här, haha!) till Lidköping för att hänga med min kära vänner där! Åh vad jag har saknat dem! Var hos Elin och Johan mest, vi bodde där, och gosade med deras lilla Charlie som nu hunnit bli 4 månader! Snacka om charmigt leende hos den krabaten..!


Söta, goa, charmiga Charlie kör på sin "vad sjutton händer"-min.

Vi åt middag på lördagskvällen då även Clara och lilla Ellen var med (Fredrik var på grabbkväll hos Gustav) en stund. Sen snackade vi om allt mellan himmel och jord; politik, religion, bröllop, barn och allt möjligt. Så himla skönt att vi bara kan snacka om allting, och så himla skönt att träffa Elin igen! Fast det har gått lång tid sedan vi sågs sist så känns det bara som vanligt och som om vi träffades igår! Så himla skönt med sådana riktiga vänner. Och som både Elin och jag konstaterade, det är rätt ovanligt att man träffar så bra vänner ganska sent i livet.. Inte för att vi är gamla, vi är ju purfäska men ändå.

Nu ska det inte dröja lika länge tills nästa gång vi ses, har redan bokat in en helg då de ska komma upp och hälsa på oss uppe i Stockholm! Ska bli grymt skoj!

På söndagen sen var vi och kollade på Fredrik och Claras nya hus oxå! Jättefint! Man blir ju lite sugen på hus, men jag får nöja mig med vår alldeles underbara och perfekta lägenhet så länge. =)


Mina Nya SKOR

Har letat efter skor över hela Stockholm, men de finns inte i min storlek någonstans!
Sen var jag hos systern i helgen, och lekte med världens sötaste lilla Nisse, och då var vi på stan en sväng.
Och vad hittade jag då? Jo, de skor som jag letar efter i hela Stockholm.Visst är de fina!?! (Från SixtySeven)

Sen att det inte blir så mycket uppdaterat nu beror helt enkelt på att ALLT i vår lägenhet har lagt ner. Vi får ju både tv och bredband via stadsnät och det funkar inte nu så vi sitter hemma och kan inte ens kolla på IDOL =/.
Så vi spelar Mafia II för hela slanten. GRYMT skoj spel dock så det gör inte så himla mycket faktiskt =).
(Det är i alla fall ursäkten för de senaste dagarna).

RSS 2.0