What good is a heart if there ain't love in it?

Den enda låten som jag numera lyssnar på på repeat är Alone med E.M.D.. och jag skäms inte. Jag är på det stället i livet just nu. När man kan lyssna på sådana låtar utan att skämmas. Och man kan skita i att tvätta håret på några dagar för man knappt orkar ta sig ur sängen på morgonen i tid för att ta sig till jobbet, och därför helt enkelt inte hinner tvätta det. Och när man kommer hem så sent som möjligt på kvällarna för att slippa sitta hemma själv och kolla på alla säsonger av Buffy (fast man älskar Buffy såklart) och bara längta efter att ha en het kärlekshistoria med en odödlig vampyr som är lika het som Angel. Eller egentligen bara sitta och vänta tills man kommer till de avsnitten där Buffy och Spike har hatsex med varandra för det är så rent på nåt sätt.

Det är inte så att jag är desperat efter kärlek. Det är bara det att jag är lite nyfiken på nåt som jag inte kan få, som jag tror kanske kunde ha varit kärlek. Eller blivit. Vilket är helt sjukt att jag tror. Det har verkligen aldrig hänt mig förut. Men jag hoppas att det gör det igen. För då ska jag vara cool. Så mycket coolare än vad jag var nu. För jag hanterade det hela väldigt omej. Jag blev väl antagligen bara lite chockad över hur jag kände och hur fort jag kände det.

Jag kan inte fatta att jag var en sådan som satt och väntade på sms och telefonsamtal, som satt och väntade (gladeligen ska oxå tilläggas) i hans trappuppgång (han var ALLTID sen) bara för att få ligga bredvid honom i några timmar. Känna honom emot mig, och hans armar omkring mig. Vara spänd för hur han skulle se ut denna gång när han öppnade när jag ringde på, och hur fin jag tyckte att han var även när han var bakfyllan personiferad.

Så idag nådde jag botten. Nu är det på riktigt. Och jag ÄR glad för hans skull. Det är bara lite svårt att vara glad för någon annans skull när man själv har problem att andas. 

Men härifrån kan det bara gå uppåt. Mot solsken.


Idol? Jag?

1. Ponera att du slår vad med en kompis om att du skulle ställa upp på idol. Hur mycket skulle du kräva för att delta?
Eftersom det innebär att jag skulle skämma ut mig, men ändå tycka att det var lite roligt skulle det nog inte krävas så mycket. Men jag tror aldrig att jag skulle klara av det.. jag skulle vilja klara av det, och då skulle jag göra det om jag fick betalt, men jag skulle antagligen bara gå in och kräkas på juryn och sen springa därifrån.

2. Hur skulle du reagera om du blev totaldissad av juryn?
Jag skulle förstå dem. Singstar.. fine! Celine Dion? Nee...

3. Vilken låt skulle du sjunga på audition?
Nån maffigt 80-tals powerballad... Typ It must have been love..
 
4. Vad skulle du helst vilja ha för artist-image om du gick vidare?
Kåt, glad och tacksam?

5. Om du verkligen kunde sjunga och det gick bra för dig skulle du då kunna tänka dig att ge upp ditt "vanliga" liv för en artistkarriär?
OM det var tillräckligt mycker mer glammigt än mitt nuvarande liv så. sure! Men glammfaktorn i mitt liv just nu är ju svårslagen.. häromdagen var jag t ex ute med en kändis. Kanske inte för så många. Men för mig i alla fall.

It ain't me you're looking for

Hm.. Varför är jag fortfarande vaken? För att jag har totalt vänt på dygnet.. och jag är inte ett dugg trött. Jag kommer väl bli trött typ lagom när jag ska gå upp och bli pigg igen lagom tills jag slutar jobbet i morgon.. inte bra alls..

Men när jag nu ändå är vaken så kan jag ju passa på att skriva av mig lite..

Jag har ännu en gång hört kommentaren om att någon som jag "råkat" pussas ltie med ute har flickvän. Och att det tydligen är så här det går till. Alla är otrogna (pussar kan oxå vara det..) när de är ute och festar i en annan stad med sina polare. Och jag har inget emot att vara den personen som man är otrogen med.. att vara älskarinna skulle nog passa mig rätt bra... bara få de bästa delarna och slippa allt vardagssnack.. men å andra sidan jag skulle nog inte palla att komma i andra hand.. jag är en förstahandstjej.. men.. är inte äkta kärlek när man bara VILL vara med en enda människa? Och om det inte finns sånt längre.. betyder det då att kärleken är död?

I can't make you love me if you don't

Igår var S och jag ute igen. Vi hade väl egentligen inte tänkt gå ut. Vi hade väl egentligen bara tänkt sitta hemma och prata skit om andra människor (bara de som förtjänar det förstås, som typ FJMBH och Mr Empatilös) och sippa skumpa och tänka på hur snygga vi är. Men, sen visade det sig att H var i stan och han och hans kompisar skulle ut. Och vi blev lite sugna.. tur att jag hade tagit med mig min stora partyväska! Så vi drack upp vår skumpa etc och tog på oss våra "vi-regerar-världen"-outfits och drog till Soap Bar (igen iof men vadå, det är ju gratis inträde och mysigt folk och goda drinkar).

Sen hörde H av sig. Han och hans kompisar var på Undici, så då gick vi oxå dit. Och där har jag inte varit tidigare heller (shit, vad mycket nytt jag har testat denna helg!). Men jag hade inte förväntat mig att det skulle vara som att gå på stadt i Lidköping eller en Ålandsbåt. Men så var det verkligen, haha! Där träffade vi som sagt H och hans kompisar och dansade i sofforna och på bord och stolar och drack skumpa och shotar och drinkar.

När de stängde (och vi snällt blivit tillsagda att det var dags att gå hem nu), skulle vi hitta nåt annat ställe att gå till, och jag har ingen aning om vart vi var, jag vet bara att vi åkte omkring löjligt korta sträckor i taxi, men inget dög. Sen skulle vi in på White Room, men då tycker vakterna att R och H var för onyktra.. Så då tog vi en arg svart-taxi (han skulle ha betalt kontant men blev asaggro när någon nämde ordet svart) till en gata någonstans. Och där hoppade vi ut, och gick.. länge.. tror det var något snack om Kino men det övergavs ganska snabbt. Så vi letade upp ett McD istället. Det var gott.

En sjukt konstig men trevlig kväll igen. Darling S och jag har alltid trevliga kvällar.

Really thought about it?

Igår var en riktigt skoj kväll faktiskt. Vi var några från jobbet som gick till Underbara bar och hängde, skulle ta en after work öl och så. Förutom jag som drack vin då. Vilket var konstigt eftersom jag borde gått direkt hem, eftersom jag inte har några pengar, och eftersom jag har fått mitt lönebesked och vet att jag kommer leva på mina sparpengar nästa månad oxå, men men. Sen gick vi till nåt annat ställe på götgatsbacken, låg i nåt hörn där. Och sen vidare till Pet Sounds Bar, där det var knökat, men Ola var inte där. Men jag har ju läst någonstans att det är hans favvo-hak så än tänker jag inte ge upp... ;p. Men sen träffade jag och M upp darling S på Fridays där hon hade varit med alla sina arbetskamrater. 

Så då drog vi allihopa till Soap Bar och där köpte jag skumpa för de sista pengarna på mitt kort, för jag var väääärd det! Där var det astrevligt, har aldrig varit där tidigare..! Bra musik och sköna människor. OCH självklart så fick S och jag vara med på bild, sthmsfinest! Fan vad jag är hipp ;p. Och vad bra på bild jag blir! Ser inte alls utom som jag inte sovit på 4 dygn.. Hurra!

Ikväll ska till darling S och vi ska dricka mer skumpa och hylla oss själva för att vi är så jävla bra! Även om allt känns skit ibland så har vi alltid varandra och vi vet att vi är värda så mycket mer än det känns ibland. Vi behöver inte nöja oss med Svalor och bottenskrap. So what att de som vi haft hittills inte var rätt för oss. De fick i alla fall nöjet att ha varit med oss, vilket är få förunnat (definitionsfråga iof). Och att vi inte har någon som är perfekt för oss just nu innebär ju bara att vi inte har hittat de som är perfekta för oss än, eller hur?

Filip & Fredrik

Är det bara jag som faktiskt tycker att "Vem kan slå Filip och Fredrik" är underhållande..? Jag tycker det är lite som gladiatorerna.. fast med mindre muskler.. och jag gillar ju mindre muskler så... Tycker det är skoj med alla små deltävlingar! Men de är ju väldigt osexiga.. och töntiga..

Och på tal om osexig och töntig så var jag på Aerobic idag.. (och yoga men det är inte det det ska handla om). Instruktören idag var faktiskt het! Jag vet inte om det är jag som börjar bli riktigt jäkla desperat eller om han kan vara den enda straighta aerobicinstruktören i världen. Han var manlig(!) och inte alls rädd för att säga om man gjorde fel. Han hade lite mobbar-stil så där, var lite spännande tillrop som t ex "vad fan gör du?!" och "nej!!" och "fel håll!!", det har jag aldrig hört från en instruktör tidigare. Synd att han bara vikarierade. Han har pass någonstans iof, men det var typ ute i bushen nånstans. Han var liksom lite bossig.. Och han hade gärna fått bossa över mig privat oxå...

Jo, jag börjar nog bli desperat.

When I woke up tonight...

...I said I'm gonna make somebody love me
I'm Gonna make somebody love me
And now I know, now I know, now I know
I know that it's you
You're Lucky, lucky, you're so lucky

Well do ya, do ya, do ya wanna
Well do ya, do ya, do ya wanna
Wanna go where I never let you before

Kollar på idol nu.. Olga? WTF?
Borde Henning raka sig? JAAAAAAAA! Män med mustasch, nej tack.

På tal om män med mustasch (som inte ser ut som skit) så har jag redan kommit på en positiv sak (ja förutom att det var bra så länge det varade... kommer aldrig bli en sån där "jag önskar att det aldrig hänt"-tjej) som min lilla "grej" (vet inte annars vad man ska kalla det) med mr. olofsgatan förde med sig. Jag vet numera att jag ska gå på tåget längst bak när jag på tisdagar ska på min älskade dansaerobic på sats vid hötorget! Det är för att om jag är längst fram så vet jag att jag hamnar på Olofsgatan.  Se, jag är redan en ny positiv människa! Tänk vad lite pepp kan föra mig sig. Bra pepp dessutom..

Om jag sedan bara kunde ta tillbaka vissa kommentarer i vissa sms, som utväxlades mellan fredagen och lördagen i helgen, så ska jag nog nästan ha tillbaka min värdighet.. men det blir lätt så när man känner sig lite Titanic.. så där "on top of the world" som jag gjorde i fredags. Men vem har inte skickat några helt oförklarliga och förvirrade fyllesms någon gång?

Do you know where your heart is...

...Do you think you can find it?
Or did you trade it for something
Somewhere better just to have it?
Do you know where your love is?
Do you think that you lost it?
You felt it so strong, but
Nothings turned out how you wanted

Well, bless my soul. You’re a lonely soul
Cause you won’t let go of anything you hold

Well, all I need
Is the air I breathe
And a place to rest My head

Nej, nej, nej. Det är svaret på "Den Glada Änkan". Vet inte om det var en så lycklig änka dock. Hon ville bara ha njutning... Ja du, vem vill inte det..? Men jaja, Folkoperan var kanske inte så himla mycket jag. Jag är mer sugen på den Kungliga Operan faktiskt. Änkan var ganska skruvad. Jag är ju lite svag för klassiker jag..

På tal om klassiker... Jag beter mig inte som mig själv nu.. jag är något helt annat. Något patetiskt som inte alls passar in i min personlighet.. Jag är typiskt olycklig och missnöjd med mitt liv och sättet som jag själv hanterar saker på.. inte likt mig alls.. ..jag blir inte ens lycklig av att fantisera om sex med det bästa sexet jag någonsin haft. Och det brukar alltid pigga upp mig! Det har piggat upp mig i flera år.. Men inte nu.. Konstigt...

Hey, shut up..

...don't lie to me
you think im blind i've got eyes to see
and hey mister how do you do
oh pardon me i thought i knew you
Would you stand back baby, 'cause I want to get a better look.
This big man who couldn't handle the little bit of love he took.
Hey, hey have a heart, have a heart
oh yes, If you don't love me why don't you let me go
And baby, have a heart please
Litlte by little you fade and i fall apart

I fredags var ju jag och darling S på mingelparty på Boulebar. Inte visste jag att det var så skoj att spela boule. Men vi hade riktigt roligt! Och träffade jättemycket trevliga människor! Det är en av sakerna som jag gillar med Sthlm, att folk är öppna för att lära känna nya människor.. Efter att vi hade varitpå boulebar, och mitt lag hade vunnit mot alla lag, utom det som hade förlorat mot alla de andra lagen, så gick vi vidare till Noric Light Hotel. Där åt vissa av oss mat och sedan drack vi drinkar och minglade till de stängde och vi var tvungna att gå. Då bestämde sig S för att det var dags för henne att gå hem, men jag var inte alls klar! Så jag gick vidare till Solidaritet med mina 4 nyvunna vänner; S, L, R och A. Där skakade vi rumpa tills klockan 4 innan det var dags för mig att åka hem.. EN helt underbar kväll! Så det måste vi göra igen.

OJ, nu måste jag skynda mig! Ska iväg och se Glada änkan på Folkoperan! Spännande!

Fem Snabba Frågor

Typiskt söndagsnöje.

1.
Vilken film kan du se om och om igen utan att tröttna?
Moulin Rouge och X-men. Och Dirty Dacing. Och Girls Just Wanna have fun.

2. Vem skulle spela dig i Filmen-om-ditt-liv?
Angelina Jolie, eftersom hon är den vackraste kvinnan i världen och man kan väl drömma. Dock blir det inte lika mycket action som i hennes vanliga filmer, eftersom jag varken har några superkrafter eller vapen.

3. Var är film bäst - på bio eller hemma?
Det beror på vilken film och i vilket sällskap. En action med massa effekter ska ses på bio, men ett drama kan man lika gärna se hemma och gråta i fred.

4. Vilken film-genre ser du oftast/helst på?
Actionfilmer tror jag nog faktiskt. Jag klarar absolut inte av mer en ett drama i månaden, och just nu känns det som om det är tillräckligt mycket drama i mitt eget liv !

5.  Om du skulle få vara med i en film, vilken skulle det vara?
Tomb Raider, återigen därför att Angelina Jolie är den snyggaste kvinnan som någonsin gått på denna jord, och fick jag vara henne ett slag, framför allt i form av Lara Croft (min favvo-dataspelskaraktär), skulle jag vara väldigt nöjd.

Busig..

Jag är busig, bloggar på arbetstid.
Men den här dagen har inte varit sååå jätteproduktiv tyvärr.
Har haft andra saker att tänka på helt enkelt. Viktigare saker faktiskt. Det viktigaste i livet.
Familj och vänner är det viktigaste i livet.
Och just nu tänker jag på mina vänner.

Ibland är det svårt att ställa upp för andra, speciellt för sådana som mig, som blir lite lite obekväm när det blir för mycket känslor iblandade. Jag är en sån där dålig vän som inte vet om jag ska kramas eller bara säga att allt blir bra, eller både och, eller bara prata om nåt annat, eller bara vara tyst och stå i ett hörn. Oftast väljer jag de fega lätta vägarna. Väntar till jag får ett mycket tydligt tecken på hur jag ska bete mig. Typ att någon kastar sig i armarna på mig och kräver att jag ska hålla om dom. (Även om jag har blivit bättre på att hantera gråtande människor sedan jag träffade darling S). Men i alla fall. Så hoppas jag att mina vänner vet att jag tänker på dem och att jag ställer upp med vad som helst som de behöver när det har det jobbigt.. jag behöver bara en liten hjälp med vad det "vad som helst":et är ibland..

Nee nu ska jag jobba.

Ikväll ska jag och darling S på ett slags mingelparty ungefär tror jag. Intressant. I'll let you know tomorrow.

By the way, fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, tyvärr. Inte ful. Missbedömning. Dags för plan ...eh... 75? Ska bara komma på den först.

How do I get Closer to you...


...When you keep it all on mute
How will I know the right way to love you

Usually the queen of figuring out
Breaking down a man is no work out
But I have no clue how to get through to you

I wanna hit you just to see If you cry
Keep knocking on wood hoping there's a real boy inside


Cause you're not a man, You're just a mannequin
I wish you could feel That my love is real

But you're not a man


I wish I could just turn you on
But a battery in and make you talk
Even pull a string for you to say anything

But with you there is no guarantee
Only expired warranty
A bunch of broken parts
And I can't seem to find your heart

I'm such a fool I'm such a fool I'm such a fool
Cause this one's Outta my hands
I can't put you back together again


Cause you're not a man, you're just a mannequin
I wish you could feel that my love is real
But you're not a man
You're just a toy
Could you ever be a real, real boy
And understand but you're not a man


If the past is the problem
Our future could solve them baby
I can bring you to life if you let me inside baby
It will hurt but in the end you'll be a man


If you want me...

...I'm not a piece of ass, a one night stand, a storage ship
I think you better walk by, tonight
Oh, no. If you want me, then stop begging I don't put out for charity
If you want me there's no discount price tonight
But I don't need your dollar bills I just want something real
Cuz, nothing's free, except a lovin' me.

Katy Perry. It's da shit right now. Hela hennes skiva är grym. Hon är precis vad jag behöver nu. Det finns alltid nån musik som är precis rätt, precis vad man behöver nu. Och det är Katy. Jag är Katy är sååååå tajta.

Jaja, var ju och hälsade på min darling H i Kalmar i helgen. Efter att ha suttit på min röv i 6 timmar och skumpat runt på en buss, och ätit pytt i panna på ett sådär lite lagom skabbigt wärdshus i Ringarum, som tydligen ligger precis mitt emellan Kalmar och Stockholm. Glöm inte anteckna det.

I alla fall så var vi på fest med en massa trevliga tjejer på lördagskvällen (efter att vi hade druckit mycket goda hemmagjorda mojitos)! Och sen skulle vi ut! Men, vi upptäckte ett litet problem. Vi hör inte hemma någonstans. Vi gick till Harrys först. Men där var alla för gamla för oss (tyckte vi då), så vi skulle gå till ett annat ställe, men där upptäckte vi att alla var för unga för oss... hm.. dilemma..

Precis som jag och S diskuterade idag.. man kan tycka att 25 t ex är en jättelagom ålder att skaffa barn, men sen när ens vänner börjar skaffa barn så blir man helt förskräckt och undrar varför de ska utsätta sig för det där REDAN? För jag tror inte att man ser sig själv riktigt så "gammal" som man är. Kan det vara därför som jag ibland kan inse att jag sitter och spanar in någon som antagligen precis har slutat gymnasiet?

If you leave me now...

...you'll take away the biggest part of me
No baby please don't go
If you leave me now, you'll take away the very heart of me
No baby please don't go

Sjuk. Nu är jag sjuk. Det är trist. Ont i huvudet och halsen och feber.. usch.
Jag saknar mitt jobb. Jag är patetisk. Jag gillar att jobba. Och jag gillar att träffa folk som jag tycker om varje dag. Och det kommer jag inte få göra idag. Så jag spenderar dagen framför min tv och diskuterar livet med mina vänner; Carrie, Charlotte, Miranda och Samantha. De har mycket vettigt att säga.

Jag gjorde ett test på facebook, om vem i Sex and the City jag är. Och jag är Carrie. Galen i skor och en romantiker. Förra avsnittet jag såg var det där Carrie skulle skaffa en "lova". Men det funkade ju inte för henne. Och det funkade ju inte för mig heller. No Lova for me. Gärna love dock.

RSS 2.0