4

Viktiga datum att lägga på minnet:

  • I dag firar jag och herr Adolfsson 7 månader! Det ska firas med picknick i det gröna och skumpa och jordgubbar (om det är fint väder).
  • I morgon ska vi iväg och spela Beach Volley inomhus med jobbet. Kommer nog bli skoj!
  • Den 15 Maj ska jag och mitt gang (Öjje & Soff m.fl.) grilla i en park och spela kubb coh sånt härligt. Joina gärna alla som vill och kan!
  • Den 22 Maj ska jag på Gå-runt-fest! Det är en fest där man går runt och äter förrätt på ett ställe tillsammans med tre människor man inte vet vilka de är, och sen äter man middag på ett annat ställe med två nya människor, och så vidare. Sen samlas man på ett stort ställe och festar ALLA tillsammans till slut. Tror vi är runt 25-30 pers totalt. Kan bli hur skoj som helst!
  • Den 9 Juni fyller min älskling år! Och får förhoppningsvis saker som vi kan ha i vår gemensamma lägenhet! Hurra hurra!
  • Den 1 Juli går jag på semester och min blivande sambo blir min riktiga sambo!
1 jullan:

hihi, vilken mysig månad du har framför dig. snart ses vi ju också! i juni kanske? helgen efter den vi pratade om är det ju midsommar och sen är vi inne i juli och det är ju då vi ska göra fula hopp i vattnet på äspö, grilla denniskorv, sola vid kärnkraftverket, försöka ta oss upp för dom hala klipporna, lyssna på coverband i oskes, dricka rosévin varje dag, vara tomatröda, lyssna på kaffekopp, fynda filippa k-bikinis, få punktering på jullans golf (som papa sålt nu buhu), handla på konsum, kolla på båtar, åka cab, sitta på balkongen på bruksgatan och titta på lars med luvan och flaggan, lära dig dricka öl (med en hel lime i varje flaska)... listan kan göras huuur lång som helst! miss u.

2 HIlda:

Vart har du hittat den där gå runtfesten. Lät ju superkul!

3 anni:

JAG KAN INTE KOMMENTERA HOS DIG JOKO!!! =/ /(man måste ha någon speciell slags profil som jag inte har)Så därför skriver jag min kommentar som jag tänkt skriva hos dig här istället så du förhoppningsvis läser den ändå!



ÅÅÅÅH! Min FAVVOTJEJ!! Längtar tillbaka! Hoppas vi får en lika bra sommar denna sommar! Och i år SKA jag lära mig dricka ÖL! UTAN en hel lime i varje flaska! PUSS LÖVE!

4 Elin:

Vilken start på sommaren du kommmer att ha och vilken fantastisk sommar sen =)



Kram