4

Kärlek lovar stort...

...men håller tunt.
Du kan kalla det förnuft
Men aldrig sunt.

Nu har vi lärt oss massa.
Var på kick-off med mitt älskade jobb i fredags. Var intressant! Det kom en man och föreläste om en massa intressanta saker. Han var skitbra att lyssna på. När han först kom dit så tänkte vi nog allihopa att det verkade lite torrt. Han var tönten personifierad, haha! Men, trots det, så var han rolig. Men han pratade precis som A, samma skånska exakt, så då kunde jag inte låta bli att tänka lite på honom. Och då tänkte jag att det skulle vara roligt att se honom föreläsa lite om motivation, focus och sånt. Så då satt jag och småskrattade hela tiden. Ibland är man lite weird...

Sen på kvällen åt vi en jättegod middag, och drack gott vin! Sen fick vi pengar och spela för. På ett eget litet minicasino! Men jag vann inte.. eller jo, först vann jag hela tiden. Men sen började jag ge bort mina marker och då tog de slut. Hm...?  

Sen på lördagen kom G och hälsade på! Det var skoj! Skönt att bara snacka och kunna slappa tillsammans. Vi satt på medis och delade en flaska rosé och åt mat.

Och jag fick min födelsedagspresent: Världens vackraste väska! Så nu har jag både världens vackraste väska och världens vackraste skor! ..så nu är mitt liv nästan fulländat.


Och ja, det är DKNY. Inga mer pojkar. Jag är kär i DKNY. DKNY är min kärlek.
1 anni:

Västkusten äger ALDRIG Östkusten!

Tack för grattis i efterskottet.

Jag är ingen fashionista, jag har bara gett up pojkar! Och tagit upp skor och väskor. =)

Vurre förresten? Vem sjuttstingen är du? jag måste skaffa id-koll på alla som kommenterar..

2 Vurre:

jag spelade i ett grymt creddat band i Kisa för en herrans massa år sen... tyvärr gjorde vi bara en spelning dock...



kom igen nu

3 anni:

North little Rock VAR grymt underskattade! Tycker att det borde vara dags för en reunion snart..

4 Hilda:

Hej babe! Jag ska byta arbetsuppgifter och det kommer ändra mina arbetstider. Jag kommer sluta som coach 1sep och jag vet inte riktigt hur mina arbetsider kommer se ut efter det. Förhoppningvis kommer jag veta mer nästa vecka. Kan ju vara så att det tom är utbild i Sthlm men jag vet inte alls. Huvudsaken för mig är att du och jag umgås när vi ses. Och mig kvittar det om vi går ut el om vi är hemma och myser, bara jag får vara med dig! Tror dock att Maria M ska på festen den 6e och tänkte det kunde vara kul för dig med att träffa henne =)