Save The Date

 
Joppe och jag har haft diskussioner kring i fall vi ska skicka ut Save The Date eller inte. Vi tycker att det känns väldigt amerikanskt att göra det och därför lite konstigt, men samtidigt är det ju en så himla bra grej!
 
Och eftersom vi kommer att gifta oss i slutet av nästa sommar, så vill vi ju inte riskera att några av våra kära vänner har bokat in en resa eller något sånt under just den helgen som vi gifter oss. Folk bokar ju rätt så ofta sina sommarsemestrar så himla tidigt nu för tiden, så är det väl bara bra om de får ett datum att boka in i kalendern tidigt, eller? 
 
Men sen är det ju också det här med att en del kanske inte förstår att det inte är den riktiga inbjudan, och undrar varför det inte står någon information, och tid, och plats och sånt. Men då får det väl helt enkelt höra av sig till oss och fråga, eller hur? 
 
Ja, för nu har vi alltså bestämt att vi ska skicka ut Save The Date, för jag vägrar att någon jag vill ha på mitt bröllop inte kan komma för de redan bokat in något annat :)

Så Här Tycker Folk

Vad Tycker Du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Taggar
RSS 2.0