0

Gårdagen..

Var supermysigt på Le Rouge igår.. Vi hamnade i rummet in till höger, supermysigt! Dock har jag nu kommit fram till att Anklever inte är min grej. Gillar inte konsistensen.. tycker bara man får ha sån konsistens på söta saker! Annars blir det så konstigt....


Hallonbellini är ett måste på Alla hjärtans dag!


Menyn - Mums (förutom Anklevern då!)

Det hände dock en grej på Le Rouge som inte hänt de tidigare åren.. Nämligen ett försök till underhållning.. Det var en tjej i Moulin Rouge-outfit som sjöng Cabare och därefter en snutt ur den däringa Edith Piaff-dängen, den om rosen ni vet.. Det var bara väldigt... konstigt.. Hon gick om kring och pratade engelska med någon slags "fransk" brytning och det blev bara väldigt stelt och folk tittade på varandra och önskade att de hade haft ett stycke skämmskudde till hands. Inte för att det var dåligt på nåt sätt.. Det blev bara.. konstigt..

Efter Le Rouge gick vi till ett nytt ställe i Gmla Stan - en asmysig rombar som har öppnat vid Kornhamnstorg. Cantineros heter den! Goda drinkar, trevlig personal, och alltmänt mysig och skön stämning. Dit ska vi definitivt gå flera gånger!