Sminkproblem

 
 
Jag blir så sjukt irriterad över att mitt smink GÅR SÖNDER! Sådana som kanske inte använder smink kanske tänker "Vadå går sönder? Smink kan väl inte gå sönder?" Men JO! Det kan det! Och det gör det!
 
Gärna när man köpt en svindyr förpackning av t ex en rouge som ska hålla i minst 6 månader. Då bestämmer den sig en dag  (ofta efter att man haft den i typ en månad) för att gå sönder till en enda röd-rosa röra (och dessutom får hela insidan av sminkväskan att få samma uppiggande kulör, för själva förpackningen är ju inte gjord för att något som var kompakt helt plötsligt blir löspuder). 
 
Ska det vara så förbannat svårt att skapa smink som klarar att ligga i väsken en dag? Eller ska man behöver köpa allt på pennor och stift? FINNS ens allt på pennor och stift?!?!?!?
 
Varför är jag så sjukt upprörd över detta nu då? Jo, för att inom loppet av en månad har min rouge (från MAC, kostar 245 SEK), min eyeliner (från FACE, kostar typ 170 SEK), OCH min ögonbrynsskugga (Make up Store, 185 SEK) gått sönder i min sminkväska! Detta betyder att jag alltså har SLÖSAT bort ca 600 SEK på smink som jag inte längre kan använda (i alla fall inte ta med mig någonstans - de ligger på olika toapappershögar hemma i badrummet och smular ännu mer). Grymt sur är jag.
 
Jag vet att man kan reparera dom själv, men jag tycker inte man ska behöva det. Jag tycker skiten bara ska hålla! Är det så himla mycket begärt?!??!
 

Så Här Tycker Folk

Vad Tycker Du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Taggar
RSS 2.0