Kalmar

Var ju och hälsade på min Jokohanna i Kalmar i helgen! Det var så himla mysigt, och vi hade världens bästa helg!

Vi kom dit på fredagskvällen, efter att ha åkt buss i sju miljoner år ca, men det funkar ändå. Billigt och man får en hel del gjort (Läst) på bussen. Och det är ju helt klart roligare när man är två (även om den ena är en jätte som måste sitta fyrdubbelvikt i sätena). Men vi var så himla trötta allihopa så vi snackade lite skit, men sen däckade vi nästan direkt, haha!

På lördagen gick vi en sväng på stan (lköpte årets Converse), fikade i solen vid hamnen, åt GOD mat på Saluhallen, och tog en kaffe på torget. Så himla bra väder! På kvällen kom några av Jokos kompisar över och vi umgicks ett tag innan vi gick till Harrys en sväng. Dansade lite, och sedan gick vi och åt kebab - på stället där de har den allra godaste kebabsåsen (i Stockholm finns ingen kebabsås - det är typ en av de sakerna som jag saknar mest hemifrån - de har bara vitlökssås eller röd sås).

På söndagen åkte vi till Öland! Var på Paradisverkstan och spanade in massa saker som vi ville ha och som vi kanske ska köpa i sommar sen... Sen åkte vi över alvaret till Östra sidan och fikade på världens sötaste lilla lanthandel/café. 

Sen åkte vi hem till Stockholm igen.

Saknar redan min lilla Jokohanna så himla mycket!


Joko & Joppe i hamnen

Paradisverkstan

Lanthandeln


Så Här Tycker Folk

Vad Tycker Du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Taggar
RSS 2.0