3

Gimo Herrgård

Nu är vi hemma igen efter en helt fantastisk dag på Gimo Herrgård igår!

Det var verkligen supermysigt! Jättefint rum, fina byggnader och vackra omgivningar, superbra väder och trevlig atmosfär! Och jättetrevlig personal!

Vi började med att checka in och sedan ta en promenad runt området och se oss lite omkring - mysigt och romantiskt.. Sen gick vi en trappa upp och avnjöt en sån fabulös Afternoon Tea - med RIKTIGA scones och massa godsaker. Verkligen jättemysigt! (var dock lite besviken över att Honey vägrade dricka te utan drack kaffe istället - hur kunde han liksom? ;p). Sen gick vi till Sjöstugan och badade badtunna (utomhus) och bastade (fanns även så att man kunde bada i sjön (KALLT!) och i Jacuzzi precis vid sjökansten) innan det var dags att göra sig i ordning för VINPROVNING!

Vinprovningen var nere i deras vinkällare och vi fick prova fem olika viner från olika länder samtidigt som vi fick höra massa intressant om vin och vad man ska tänka på. Det var även en hel del snack om vilken mat som passar till vilket vin och så - jättebra! Jag lärde mig MASSA! Efter som jag verkligen är helt rookie på området, haha!

Sen åt vi tre-rätters middag i salongen! JÄTTEGOD mat och asmysigt!


Vårt rum


Badrummet och sovdelen.


Honey trivdes...


Vackra omgivningar!


"Vårt" hus

Sammafattningsvis en helt underbar fredag, och frukosten var oxå rätt så bra (inte riktigt i klass med allt annat, men ändå BRA) så helhetsintrycket blev AAAAA av 5 möjliga; FULL POTT!

Detta var alltså en present som Honey fick av mig när han fyllde år (i Juni), och det är ju inget man åker på varje helg så klart - smakar det så kostar det, haha!
1 Jullan:

guuu så mysigt det ser ut!

2 Kristin:

Det ser verkligen jättehärligt ut! Vilken fin dag :) Ett par kompisar till mig & Tomas gifte sig där i somras, men vi kunde inte komma :(



Kram!

3 Hilda:

Låter helt underbart härligt! Och det såg helt fantatsikt mysigt ut. Du är5 så bra på att välja presenter ;) Tråkigt bara att den otaksamma jäveln vägrade dricka te. Inte ok. Minus från mig (men plus till dig, naurligtvis).