0

Baksmällan II

Vilket härligt väder det är nu! Man vill bara vara ute HELA tiden! Inte sitta inne och JOBBA! Som jag gör just nu.. Vi är kanske 12 pers av 60 här idag.. haha! ALLA har verkligen tagit ledigt känns det som, kunderna oxå!

I onsdags skulle vi haft lite skoj med min grupp på jobbet, men det blev inställt på grund av sjukdom, så vi gick och tog en after work istället. Hade ju halvdag så vi gick och åt lunch på Fridays i Kungsan! Hur mysigt som helst (dock vet jag inte riktigt vad de har för krav på personalen där, har typ aldrig stött på trevlig personal där).

Efter det kom min kära honey in och så åkte vi till Josefina och hängde där och drack lite Rosé. Det är ju så sjuuuuukt mysigt där, men varför måste de få hybris och ha sådana hutlösa priser???! Ett glas rosé typ 1 miljon kronor.

Sen kom resten av Honeys gang och vi hade picknick och grillade på en liten gräsplätt nedanför Josefinas, innan vi avslutade kvällen med Baksmällan II, helt spontant så där!



Den var faktiskt grymt bra! Efter ettan hade man ju ganska höga förväntningar men vi satt och asgarvade typ hela tiden allihop! Se den! =)