Emma S Wikström

Fick lite Emma S-grejer i Julklapp! Funderade ju på att börja med hennes produkter istället för dermalogica eftersom det inte är några parabener i hennes produkter.

Dessa fick jag!

Make-up-removers är skitbra - inte för stark mot huden men funkar skitbra mot sminket. Och jag ÄLSKAR face misten! Alla produkterna känns väldigt bra än så länge (efter en vecka) och de luktar väldigt gott! :)

Fick även Emmas bok; Emmas Skönhet!

Den är väldigt intressant ännu så länge! Väldigt bra tips och tricks, endel har man hört förut men vissa är helt nya. Men hon lägger upp det på ett väldigt bra sätt i boken, och man känner verkligen att hon är ärlig, hon verkar liksom inte vara ute efter att tjäna massa pengar på sina produkter i och med att hon släpper boken.

Hon snackar om sina favoritprodukter och vad som har funkat för henne i olika situationer, men är hela tiden väldigt öppen med att det är sånt som funkat för henne och att det inte är säkert att det funkar för alla för det.

Och hon är tydlig med att det inte finns några genvägar, sömn och att ta hand om sig själv och sin hud är själva grundpelaren i det hela, och att mycket av det som hon tipsar om som sagt är sådant som man redan vet.

Kort sagt:
En bra bok om man vill få lite repetioner och lite nya fräscha tips om hur man bäst tar hand om sin hud och vad man ska tänka på gällande utseende överlag! :)

Så Här Tycker Folk

Vad Tycker Du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Taggar
RSS 2.0