1

Den däringa Ap-filmen

SOM DEN SÖG.

Alltså den var så INTE vad jag hade förväntat mig att jag satt i chocktillstånd i typ tre timmar efter filmen var slut.. Nja, ok då, men nästan.

Jag hade förväntat mig en action med lite ondska och lite godska och lite kärlek och lite människoslaveri och lite uppror och lite apkrig och massa typ moves. Ja, ni förstår kanske inte vad jag menar med moves - men jag menar såna där smarta lösningar som man kommer på i stundens hetta.. (MER som den andra filmen).

Och -VARNING FÖR SPOILER- hela första timman av filmen (som känns som SJU) är bara en stor gråtfest. Det är tragik och det är ledsamt och mänskligheten är ond - och då snackar vi inte: "Åh varför gör vi så här??".. ÅH NEJ! Vi snackar: "OK nu vill jag ta livet av mig för att vi människor borde inte få finnas och nu gråter jag tills jag hulkar och kvävs". Och sedan är det typ lite apsnack och sen drar de till skogs och filmen är över och det är upplagt för att mänskligheten ska dö - men inte pga aporna - nej, nej - på grund av att vi har uppfunnit skit vi inte skulle ha uppfunnit.

Och en sista fråga? Hur ska aporna egentligen klara sig i den där skogen? Det är någon sketans liten nationalpark och de är MASSA apor som bara har levt i fångeskap.. Kan de ens skaffa mat själva? Vet de vilka blad de ska äta? Och om de kommer på det, hur länge kommer den däringa lilla nationalparken räcka då?

Nej, kass och ovärd film.
1 SOFIA:

Hoppas du haft en fin måndag! KRAM