Birka Paradise

I fredags direkt efter jobbet drog ju Hilda och jag på en Birka-kryssning!

Vi började med varsin pedikyr och lite bubbelpool uppe på spa-avdelningen medan vi sippade på varsin strawberri daquiri.. Jättehärligt! Sen gick vi till hytten och gjorde oss i ordning och gick på resturangen och åt middag. Vi hade valt a la carte eftersom buffén känns lite mer som ett fylleslag... och det var ju inte riktigt det vi var ute efter..

Vi åt god mat, men vi blev ihopträngda med sex andra främmande människor på ett bord för åtta pers.. så det var lite trångt.. och bredvid oss satt två tjejer.. Och det måste nog ha varit världens mest negativa tjejer skulle ja tro.. Allt var skit, maten var skit, servicen var skit, och förresten så hade de bara hamnat i a la carte-restaurangen för att det var fullt på buffén och så var det säkert för alla andra oxå, för vem ville äta där egentligen..??! HERRGUD!

Efter maten gick vi till Danbandet och satt där och drack en drink och pratade skit, sen gick vi och dansade lite på discot och sen gick vi ner igen och pratade mer.. Pratade om ALLT & ALLA, om livet och pojkvännerna och skolan och jobbet och ALLT. Det är så himla underbart med vänner som man verkligen kan prata om ALLT med.


Fina Hilda innan middagen i vår vackra hytt


Hilda sitter o solar på soldäck medan vi väntar på lunchSom de pensionärer vi är så gick vi sedan och lade oss klockan ett, haha! Man är ju så jäkla trött efter en hel arbetsvecka liksom! Och Hilda vaknade som vanligt typ 7, men hon var snäll och höll ut till nio innan vi gick och åt frukost! TACK! =)

Sen satt vi på soldäck och njöt av solen (och jag blev HELT knallröd!!) och läste bok innan vi åt lunch och sedan kom Honey och hämtade oss.. Vi har nu bestämt oss för att vi ska gå på buggkurs med våra pojkvänner.. de vet bara inte om det än...

Så Här Tycker Folk
Postat av: Hilda

Hahaha! Jag blev verkligen orange. Byt kamera.Tack för en grym resa fröken ALLT-pratare :)

2011-08-28 @ 20:04:31

Vad Tycker Du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Taggar
RSS 2.0